Doznajte poredak u svim nogometnim ligaškim natjecanjima, u kojima se natječu županijski klubovi

Uoči novog nogometnog vikenda donosimo vam trenutni poredak u svim ligaškim natjecanjima, u kojima se natječu klubovi s prostora Virovitičko-podravske županije.

3. HNL – SJEVER

Ovog vikenda igra se šesto kolo. Nakon pet odigranih utakmica Virovitica je upisala jednu pobjedu, remi i tri poraza. Nalazi se na 9. mjestu sa osvojena četiri boda. Orahovački Papuk još nije uspio doći do ovosezonskih bodova, pa se nalazi na posljednjem, 12. mjestu s pet uzastopnih poraza.

Custom

4. LIGA BJELOVAR-KOPRIVNICA-VIROVITICA

Ovog se vikenda igra šesto kolo. Od svih naših predstavnika najbolje kotira momčad Pitomače, koja se nalazi na visokom 3. mjestu sa osvojenih 11 bodova. Pitomačani su upisali tri pobjede i dva neriješena ishoda. Slatina je na 6. mjestu sa šest bodova. Slatinčani su ostvarili dvije pobjede i tri poraza. Suhopolje je s jednom pobjedom, dva remija i dva poraza upisalo pet bodova i nalazi se na 8. mjestu.

capture3 Custom

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

Nakon pet odigranih utakmica jedina je miljevačka Mladost ostvarila stopostotni učinak. Sa 15 osvojenih bodova nalazi se na 1. mjestu, što je fantastičan uspjeh za Klub koji se protekle sezone natjecao u nižem rangu natjecanja. Čačinačka Mladost i Mikleuš imaju tri boda manje, a sladojevačka Slavonija i Podravac iz Sopja jedini su bez bodova i nalaze se na dnu ligaške ljestvice.

capture4 Custom

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA – ZAPAD

Gradina i Turanovac vodeće su momčadi lige s maksimalnim učinkom i 12 osvojenih bodova. Prati ih Sveti Đurađ s tri boda manje, a posljednja je Mladost iz Vukosavljevice koja ove sezone još nije upisala niti jedan bod.

capture5 Custom

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA – ISTOK

Ćeralije imaju stopostotni učinak i s 12 bodova vodeća su momčad lige. Zrinski iz Nove Bukovice, Standard iz Nove Šarovke i Crnac imaju tri boda manje, a četiri posljednjeplasirane ekipe imaju isti broj bodova (1). Sve u svemu, zanimljiv trenutni poredak.

capture6 Custom

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA – ZAPAD

Napredak iz Rušana želi se već sljedeće sezone vratiti u veći rang, a zasad im sve ide po planu jer su vodeća momčad s maksimalnim učinkom. Brana iz Bačevca i Aršanj upisali su jedan bod i na samom su dnu.

capture7 Custom

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA – ISTOK

Zanimljivo je u skupini Istok gdje su vodeće momčadi Slatina II i Krčevina iz Čađavačkog Luga sa devet bodova, dok je posljednja momčad Grabića s jednim bodom.

capture8 Custom

(www.icv.hr, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content