Dvanaest izlagača iz Virovitičko-podravske županije predstavilo se na 13. sajmu poduzetništva u Kikindi

U Kikindi, u Vojvodini, 21. rujna održan je 13. Sajam poduzetništva na kojem se predstavilo više od 60 izlagača iz tri zemlje: BiH, Hrvatske i Srbije. Sajam je otvorio gradonačelnik Kikinde Pavle Markov, a posjetilo ga je izaslanstvo HGK – Županijske komore Virovitica.

U njihovoj organizaciji, s područja Virovitičko-podravske županije predstavilo se dvanaest izlagača: Agroservis proizvodnja Virovitica, Apis Cabuna, Brana Virovitica, Dam Lozan, Hotel Kurija Janković Lukač, Javna ustanova Park prirode Papuk Voćin, Marinada Slatina, Meta-plast Pitomača, Mustač-commerce – Tvornica octa Virovitica, Poison City Otrovanec, Spider grupa Pitomača i Viroexpo Virovitica.

ŽK Virovitica predstavlja gospodarstvo Virovitičko-podravske županije na Sajmu poduzetništva na temelju reciprociteta, a Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Sjevernobanatskog upravnog okruga predstavlja gospodarstvo Banata i Vojvodine na Međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo u Virovitici.

(HGK – Županijska komora Virovitica)

Povezane vijesti

Skip to content