FOTO Karlo Jakupec igra u sjajnoj formi, osigurao Pitomači tri boda za nastavak uspješne serije

U petom kolu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica nogometaši Pitomače su pred svojim navijačima pobijedili Dinamo iz Predavca 1:0.

Do pobjede nisu došli lako, u tvrdoj utakmici nije bilo previše prilika za pogotke. U prvom dijelu Pitomača je imala dvije. Na početku Nikola Plavšić nije bio dovoljno precizan na dodavanje Patrika Babića.

Nekoliko minuta prije odlaska na odmor jedan dalekometni udarac Patrika Babića dobio je čudnu putanju i lopta je krenula prema samim rašljama, ali je gostujući vratar u posljednji trenutak čudesno uspio obraniti.

IMG 8743

Nakon desetak minuta drugog dijela lijepu priliku propustio je Antonio Babec. U 76. minuti susreta riješeno je pitanje pobjednika. Na asistenciju Valentina Paradinovića pogodak je postigao Karlo Jakupec. Do kraja utakmice domaći nogometaši su propustili još dvije prilike za pogodak. Jednom je neefikasan bio Milan Prlić, a drugi put Antonio Babec.

Pred kraj utakmice malo je zaiskrilo među igračima i navijačima, ali su se tenzije brzo primirile.

IMG 8696

-Uz dosta muke došli smo do pobjede. Nakon prvog dijela malo smo presložili redove i pojačali pritisak na gostujuću obranu, što je donijelo rezultat. Idućeg vikenda gostujemo u Velikim Zdencima. Vjerujem da možemo ponovno biti uspješni – zadovoljno je prokomentirao strateg Pitomače Goran Bosilkovski.

Pitomača – Dinamo Predavac 1:0
Igrač utakmice: Karlo Jakupec

(www.icv.hr, mš, foto: I. Bedeković)

[g-gallery gid=”552076″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content