FOTO Milan Šaponja nakon sjajne serije pobjeda trijumfirao na 2. turniru u biljaru održanom u Caffe & Night baru Mr. Jack

Nakon uspješno održanog prvog turnira u biljaru, virovitički Caffe & Night bar Mr. Jack jučer (petak) je organizirao i drugi turnir, na kojemu se okupilo dvadesetak ljubitelja ove popularne igre, što je zavidna brojka i dokaz da je potrebno više ovakvih događanja u kojima je glavni cilj dobro druženje, a zatim i pravo sportsko nadmetanje. U svakom slučaju, odličan način za “ubijanje” dosade petkom u večernjim satima.

received 2588418501214153 Custom

U izuzetno jakoj konkurenciji “starih” znalaca, ali i mladih perspektivnih igrača, trijumfirao je Milan Šaponja, nakon osam uzastopnih pobjeda i sjajne partije u finalnom okršaju. Drugo mjesto zauzeo je Matej Paljar, a treće Alen Ivanović. Tri najbolja na ovom turniru osvojila su novčane nagrade.

Treći uzastopni turnir na rasporedu je u petak, 20. rujna s početkom u 21 sat, a do tad su otvorene prijave putem službene facebook stranice ili dolaskom u Caffe & Night bar Mr. Jack.

(promo)

[g-gallery gid=”550699″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content