FOTO Nakon nekoliko godina Rezovac svladao Voćin s kamatama, fešta popraćena bakljadom trajala do dugo u noć

U Rezovcu je srušena tradicija duga nekoliko godina. Domaća momčad od 2011. godine ne zna za pobjedu u utakmicama s Voćinom. Ove nedjelje sve je išlo kao po loju.

Golovi Rezovčana nizali su se kao na pokretnoj traci: 4. minuta Siniša Subota, 9. minuta autogol Hrvoja Čovića, 11. minuta Patrik Bazijanac, 15. minuta Silvijo Buzuk i 33. minuta Patrik Bazijanac.

Tada je domaća momčad predahnula, a gosti su postigli dva pogotka. Strijelci su bili Ivica Gusić u 42. i Emanuel Jaković u 55. minuti. Nogometaši Voćina dali su još jedan autogol. Nesretni strijelac bio je Tadej Jaković. Golijadu je zaključio Vlatko Lach u 85. minuti iz kaznenog udarca i iskusni domaći igrač Dario Kovačević u posljednjoj minuti utakmice iz igre.

IMG 7089 Custom

Na kraju uvjerljiva pobjeda Rezovca 8:2. Domaći su Voćinu vratili za niz godina bez pobjede s “kamatama”.

– Utakmicu smo riješili u prvih trideset minuta. Nakon toga su gosti uspostavili ravnotežu, ali im nismo dozvolili preokret. Najbolji u našim redovima bio je Ivan Krznarić. Seriju uspjeha želimo nastaviti i u idućim kolima – zadovoljan je nakon utakmice bio trener Rezovca Stipe Rebić.

Rezovac – Voćin 8:2
Igrač utakmice: Ivan Krznarić

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”554034″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content