FOTO Nogometaši Bratstva dva puta prosuli prednost protiv Mikleuša, Jančić im ugasio nade u 89. minuti

Nakon pobjede u Čačincima nad Mladosti, nogometaši Bratstva su očekivali nastavak uspješne serije na svom Školskom vrtu u Gornjem Bazju u utakmici s Mikleušom.

Početak utakmice išao je u tom pravcu, ali u nastavku su ih gosti u potpunosti nadigrali.
Domaći su poveli u petoj minuti pogotkom Lea Hokmana. Nekoliko minuta prije odlaska na odmor izjednačio je Tomislav Giber.

Na početku drugog dijela Vedran Bajivić ponovno dovodi domaću momčad u prednost. Gosti iz Mikleuša se nisu predavali i zgodicima Ive Dujmića, Andreja Ljubasa i Josipa Jančića vode 4:2.

IMG 5939 Custom

U 85. minuti dosuđen je jedanaesterac za Bratstvo. Udarac s bijele točke Mateja Vinaka uspješno je obranio gostujući vratar Jurica Kraljik, ali je iz odbitka mrežu pogodio Ante Mikulić. To je pobudilo nadu domaće momčadi, koju je srušio Josip Jančić svojim drugim pogotkom u 89. minuti.

-Neki moji igrači nisu doputovali na utakmicu što je rezultiralo neplaniranim porazom. Očito je da još moramo učiti – razočaran je bio domaći trener Elvis Vinak i metaforički ukratko pojasnio igru svoje momčadi, ali i čestitao protivniku na odličnoj igri i u konačnici pobjedi.

IMG 5960 Custom

– U svaku utakmicu idemo se nadigravati i već imamo četiri pobjede u seriji. U sastavu imamo kombinaciju mladosti i iskustva, što očito donosi rezultate – zadovoljan je bio trener-igrač Mikleuša Ivica Marjanović.

Bratstvo Gornje Bazje – Mikleuš 3:5
Igrač utakmice: Josip Jančić

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”552245″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content