FOTO Paradinović i Babec donijeli prvu ovosezonsku pobjedu Pitomači u županijskom derbiju protiv Slatine

U trećem kolu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica u Pitomači je odigran županijski derbi između domaće momčadi i Slatine. Domaćini su bili bolji rezultatom 2:0.

Utakmica je odigrana pred dvjestotinjak gledatelja po pravom jesenskom vremenu. U prvom dijelu kiša je većim dijelom onemogućavala razvijanje tečne igre. Nije bilo puno prilika za zgoditak. Najbolju su domaći igrači iskoristili u 39. minuti. Akciju je započeo Ivan Begović, nastavio Karlo Jakupec, a završio Valentino Paradinović svladavši gostujućeg čuvara mreže Kristijana Dumenčića.

IMG 6939

Za vrijeme odmora kiša se primirila, ali je na početku drugog dijela počela ponovno lijevati. Nakon desetak minuta vrijeme se primirilo, što je igračima omogućilo bolju igru. Nakon sat vremena igre gosti iz Slatine stvorili su svoju najbolju priliku na utakmici, ali domaći vratar Hrvoje Zdelar u dva navrata je bravurozno sačuvao svoju mrežu. Pitanje pobjednika riješeno je u 77. minuti. Antonio Babec iskoristio je jednu dubinsku loptu, prevario svog gorostasnog čuvara, iskusnog Ozrena Vurdelju i na kraju prešao svog prošlogodišnjeg suigrača Kristijana Dumenčića i postavio konačni rezultat 2:0.

IMG 3918 Custom

Slavlje domaćih navijača i igrača moglo je početi. Nakon dva startna remija Pitomača je došla do svoje prve pobjede u ovogodišnjem prvenstvu.

-Nisam zadovoljan igrom svoje momčadi. Pitomača je svoje prilike iskoristila, mi svoju nismo. U idućem kolu dolazi nam Garić, kojega na našem terenu moramo dobiti – razočaran nastupom svojih igrača bio je trener Slatine Damir Pemper.

S druge strane, domaći strateg Goran Bosilkovski bio je zadovoljan viđenim na terenu.

-Igrači su na terenu odigrali ono što smo se dogovorili. Stvorili smo nekoliko prilika od kojih smo dvije uspjeli realizirati. Idemo utakmicu po utakmicu. U idućem kolu putujemo u Čazmu, vjerujem po pozitivan rezultat – prezadovoljan pobjedom bio je Bosilkovski.

IMG 3944 Custom

Pitomača – Slatina 2:0
Igrač utakmice: Valentino Paradinović

(www.icv.hr, mš, foto: I. Bedeković i M. Šolc)

[g-gallery gid=”549363″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content