FOTO Rukometašice 1234 Virovitice doživjele dva poraza na gostovanju u mađarskom Nagyatadu

Rukometašice 1234 Virovitice sudjelovale su na međunarodnom rukometnom turniru u mađarskom gradu Nagyatadu.

U prvoj utakmici su igrale s domaćim IB ligašem Nagyatadom i uvjerljivo izgubile 32:19. Od prvog trenutka utakmice Mađarice su ušle u igru s ciljem da se “osvete” za poraz u Virovitici prije dva tjedna. Ozbiljno su se pripremile za utakmicu i kaznile većinu pogrešaka gošći iz Virovitice. Na odmor se otišlo s domaćom prednošću 18:11. U drugom dijelu mađarska ekipa je pojačala ritam i došla do velike pobjede 32:19.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Za 1234 Viroviticu su igrale: Majkovčan (6+1), Devald (2+0), Iva Biuk (5+0), Blažev 1, Mioč 3, Hudoletnjak 10, Deskar 3, Veršec 1, Jezerčić, Zupčić 1, Kirin, Maja Biuk, Lukačević, Miklić, Dujmović, Medved, Hrvoić i Bardić. Trener: Vladimir Gašparac.

U drugoj utakmici s mađarskim drugoligašem Buki, Virovitičanke su na početku povele s tri pogotka prednosti. Nakon nekoliko izmjena u igračkoj postavi Lavica, Mađarice preuzimaju kontrolu rezultata i na odmor odlaze s prednošću 15:14. U drugom dijelu Lavice se bude i ponovno vode. Buki se ne predaje i u posljednjih desetak minuta kontrolira rezultat. Trener Virovitičanki Gašparac kreće na sve ili ništa. Dvadesetak sekundi prije kraja Virovitičanke poravnavaju rezultat, ali Mađarice nekoliko sekundi prije isteka vremena postižu zgoditak za konačnu pobjedu 32:31.

Za 1234 Viroviticu su igrale: Majkovčan (1+1), Devald (0+1), Iva Biuk (10+1), Blažev, Mioč 4, Hudoletnjak 11, Deskar 11, Veršec, Jezerčić 1, Zupčić, Kirin 3, Maja Biuk, Lukačević, Miklić, Dujmović, Medved, Hrvoić i Bardić. Trener: Vladimir Gašparac.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”548323″]