FOTO Slatinčani zaronili u ”Pogled u plavo”: Ronjenje u centru grada oduševilo najmlađe

Proteklog vikenda, Slatinčani i njihovi gosti imali su priliku besplatno zaroniti pod punom ronilačkom opremom u bazen postavljen u središtu grada, što je najviše privuklo djecu, ali i njihove roditelje, pa i bake i djedove. Projekt ”Pogled u plavo” ima za cilj promovirati Hrvatsku kao turističku i ronilačku destinaciju te potaknuti što veći broj ljudi, posebno najmlađih, na bavljenje ovom prekrasnom aktivnošću.

m IMG 4455”Pogled u plavo” gostovao je već u 62 grada Hrvatske, a osnovnu obuku i prve ”korake” ronjenja prošlo je više od 18 tisuća osoba. Dodatna vrijednost ove atrakcije bila je i podvodna izložba fotografija radova Marjana Radovića, koju su ”ronioci” mogli pogledati na unutarnjim stranama bazena, sve pod budnim okom instruktora ronjenja.

Po riječima voditeljice projekta Andreje Vedrina, najmlađi ”ronioc” u Hrvatskoj imao je samo 4 godine, dok je u bazen zaronila i baka Anđelka iz Dugog Sela sa 83 godine. U Slatini je u dva dana u bazen zaronilo preko 100 ”ronioca”. (www.icv.hr, adf, foto D. Fišli)

[g-gallery gid=”550978″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content