FOTO Sokoli “preletjeli” Dravu s visokih 5:1, Kladare zaustavile Podgorje, Zrinski razmontirao “Plave” 7:1

Županijski drugoligaši su proteklog vikenda odigrali utakmice drugog kola.

U skupini Zapad Sveti Đurađ je na pogon Ivana Biondića i Tina Szabe pobijedio Dinamo iz Kapele Dvora 6:3. Biondić je postigao tri pogotka, a Szabo je imao tri asistencije. U gostujućoj momčadi igrao je samo jedan Iličić – Mirko, što je očito bio za njih preveliki hendikep. Dva pogotka za Đurađ još je dodao Dalibor Ladović, a jednog Marino Grizelj. Za Dinamo su poentirali Hrvoje Đurašević te Karlo i Mateo Draganić.

Sokoli su se brzo oporavili od početnog poraza i ubacili petardu Dravi iz Terezinog Polja. Na kraju je rezultat bio 5:1. Dva pogotka je postigao Mateo Tomić, a po jednog Josip i Mihael Lanšćak, dok je jednom svoju mrežu pogodio igrač Drave Luka Paulović, a njegov brat Antonio je bio strijelac za goste. Gosti su gotovo pola sata igrali s igračem manje jer je isključen Kristijan Blažeković zbog vrijeđanja suca.

IMG 4071 Custom

Gradina je s 4:0 ispratila Lukač 05. Dva pogotka je postigao Matej Vujičić, Vladimir Puškarić je jednom pogodio mrežu, dok je četvrti zgoditak postigao gostujući igrač Marko Knežević.

Turanovac je protutnjao kroz Špišić Bukovicu pobijedivši Bilogoru 1947. 4:1. Dva pogotka postigao je Dario Čančar, a po jednog Josip Draganić i Danijel Jurlina. Pogodak za domaću momčad postigao je Siniša Vlaisavljević. Gostujući igrač Tino Habijanić morao je na tuširanje prije ostalih zbog crvenog kartona, jer je skrivio kazneni udarac, koji Siniša Vlaisavljević nije uspio iskoristiti. Bolji od njega bio je gostujući vratar Natanael Vidak.

Kladare i Podgorje su podijelili bodove rezultatom 1:1. Kladare su vodile pogotkom Dominika Maresića, a izjednačio je Tomislav Krmpotić.

Croatia je u Grabrovnici pobijedila Mladost iz Vukosavljevice 4:3. Gosti su uspjeli sustići domaću prednost od 3:1, ali je na kraju domaća momčad stigla do pobjede. Strijelci za Croatiju su bili Vanja Šerepec, Josip Milaković, Hrvoje Kovač i Antonio Vidović, a za goste dva puta mrežu je pogodio Josip Kovač i jednom Mateo Nemčec. U domaćim redovima isključen je Vanja Šerepec, a u gostujućim Ivan Rokinger.

Capture Custom

U skupini Istok Ćeralije su pobijedile Munju u Velikom Rastovcu 2:0 zgodicima Franje Perića i Antonija Stribera.

Dinamo iz Josipova poveo je u Crncu pogotkom Josipa Gusića, ali nisu izdržali pritisak domaćina. U drugom dijelu se raspucao Marin Zdelar i s tri pogotka doveo Crnac do pobjede 3:1.

Zrinski je na svom terenu u Novoj Bukovici pobijedio Plave iz Jugovog Polja 7:1. Tri pogotka za domaće postigao je Tomislav Kurtić, a po jednog Drago Zdelar, Franko Šterl, Perica Mijatović i Tomy Znika, a za goste gol je postigao Kristijan Gojmerac.

Mladost iz Bakića povela je u Novoj Šarovki pogotkom Andreja Horvata, ali su stali. U drugom dijelu domaći Standard je postigao četiri pogotka. Strijelci su bili Alen Mihalić, Vedran Gabud, Antonijo Marinković i Toni Hrgetić te je uvjerljivo pobijedio 4:1.

Capture1 Custom

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”550095″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content