FOTO Veseli petak u Caffe & Night baru Mr. Jack zaokružen biljarskim turnirom, Davor Vampovac odnio pobjedu

Veselo je jučer (petak) bilo u Caffe & Night baru Mr. Jack u Virovitici gdje su gosti na terasi popunjenoj do posljednjeg mjesta mogli uživati u nogometnoj utakmici hrvatske reprezentacije koja je s lakoćom pobijedila Slovačku na gostovanju u Trnavi 4:0 u 5. kolu kvalifikacija za Euro 2020.

Za vrijeme odigravanja nogometne utakmice održan je i turnir u biljaru, pa je dio gostiju pratio zbivanja na “dvije strane”. Okupila se nekolicina ljubitelja ove popularne igre i pokazala svoje vještine u izuzetno napetim okršajima, koji su započeli u 21 sat i trajali do 2 sata iza ponoći. Osim iskusnih “lisaca” koji su ovaj zanat kovali dugi niz godina, našlo se tu i nekoliko mlađih ljubitelja, koji su također pokazali zavidno znanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Na kraju, prvo mjesto odnio je Davor Vampovac iz Milanovca, drugi je bio Matej Paljar iz Virovitice, a treći Mario Brlas također iz Virovitice.

Glavni cilj večeri je postignut, a to je dobra zabava i međusobno druženje svih sudionika koji su izrazili želju za češćim susretima ovakve vrste.

(www.icv.hr)

[g-gallery gid=”549230″]