FOTO Veseli petak u Caffe & Night baru Mr. Jack zaokružen biljarskim turnirom, Davor Vampovac odnio pobjedu

Veselo je jučer (petak) bilo u Caffe & Night baru Mr. Jack u Virovitici gdje su gosti na terasi popunjenoj do posljednjeg mjesta mogli uživati u nogometnoj utakmici hrvatske reprezentacije koja je s lakoćom pobijedila Slovačku na gostovanju u Trnavi 4:0 u 5. kolu kvalifikacija za Euro 2020.

Za vrijeme odigravanja nogometne utakmice održan je i turnir u biljaru, pa je dio gostiju pratio zbivanja na “dvije strane”. Okupila se nekolicina ljubitelja ove popularne igre i pokazala svoje vještine u izuzetno napetim okršajima, koji su započeli u 21 sat i trajali do 2 sata iza ponoći. Osim iskusnih “lisaca” koji su ovaj zanat kovali dugi niz godina, našlo se tu i nekoliko mlađih ljubitelja, koji su također pokazali zavidno znanje.

IMG 20190906 215629 Custom

Na kraju, prvo mjesto odnio je Davor Vampovac iz Milanovca, drugi je bio Matej Paljar iz Virovitice, a treći Mario Brlas također iz Virovitice.

Glavni cilj večeri je postignut, a to je dobra zabava i međusobno druženje svih sudionika koji su izrazili želju za češćim susretima ovakve vrste.

(www.icv.hr)

[g-gallery gid=”549230″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content