Javna tribina u četvrtak, 26. rujna: „Kako ostvariti sufinanciranje fotonaponskih elektrana na obiteljskim kućama?“

Povodom objavljenog javnog poziva Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, stručnjaci Regionalne energetske agencije Sjever u Virovitici će održati javnu tribinu pod nazivom „Kako ostvariti sufinanciranje fotonaponskih elektrana na obiteljskim kućama?“.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost 18. rujna je objavio Javni poziv za sufinanciranje fotonaponskih elektrana na obiteljskim kućama. Programom su obuhvaćeni sustavi priključeni na mrežu, ali i „off grid“ sustavi, a ovisno o lokaciji se za sustav i stručni nadzor može dobiti 40, 60 ili 80 posto sufinanciranja, odnosno maksimalno do 75.000 kuna.

– Pozivamo vas da dođete na tribinu i na vrijeme se informirate što je potrebno za predaju prijave za sufinanciranje. Na tribini ćete saznati koji su preduvjeti za financiranje, koji su opravdani troškovi ulaganja, koja je obavezna dokumentacija i kako dostaviti prijavu te ćete moći zatražiti dodatne informacije od prisutnih stručnjaka – poručuju iz Regionalne energetske agencije Sjever. Tribina će se održati u četvrtak, 26. listopada u 17,00 sati u Gradskoj vijećnici, Trg kralja Zvonimira 1. (virovitica.hr)
Javna tribina za građane Virovitica

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content