Jubilarna 10. Mijoljska potkova ovu nedjelju u Gornjem Prijedrevu: Očekuje se 40 natjecatelja i 15 konjskih zaprega

U nedjelju, 29. rujna, u Gornjem Predrijevu (općina Sopje) bit će održane konjičke utrke ”Mijoljska potkova 2019.”, čiji je organizator i ove godine Konjička udruga Mijoljska potkova Gornje Predrijevo u uskoj suradnji s Mjesnim odborom Gornje Predrijevo, uz pokroviteljstvo Općine Sopje i pomoć brojnih sponzora.

Na ovogodišnjoj, 10. jubilarnoj manifestaciji očekuje se oko 40 natjecatelja i 15 konjskih zaprega i to, praktički, iz svih dijelova Slavonije i Baranje, ali i iz ostalih dijelova kontinentalne Hrvatske, te preko 1.000 posjetitelja.

IMG 6700

Nakon okupljanja sudionika na hipodromu Mjada, program će započeti točno u podne u sklopu kojega su galopske utrke, western jahanja i španciranje konjskih zaprega, a posjetitelji će u revijalnom dijelu moći vidjeti bacanje konjskih potkova i prikaz konjičkih vještina jahača.

Za sve sudionike i goste pripremljena je okrijepa, a svi su pozvani i na veliku zabavu koja će se održati u večernjim satima u gornjepredrijevačkom Mjesnom domu. (www.icv.hr, adf; foto: arhiva, D. Fišli)

[g-gallery gid=”552713″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content