MOSLAVAC 17 POGODAKA, ORBAN I ŠIPTARIĆ 23 OBRANE Dječaci A Viro Virovitice u novu sezonu ušli s dvije uvjerljive pobjede

Dječaci A Viro Virovitice (2006. i 2007. godište) započeli su proteklog vikenda sa prvenstvenim natjecanjem u 1. ligi dječaka A – skupina Istok, u kojoj su prošle sezone dominirali.

U 1. krugu gostovali su u Starom Petrovom Selu, gdje su odlično odigrali dvije utakmice sa vršnjacima iz Nove Gradiške i Starog Petrovog Sela i ostvarili dvije uvjerljive pobjede.

RK Viro Virovitica – RK Staro Petrovo Selo 28-5 (16-0)
RK Viro Virovitica – RK Nova Gradiška BDGruppe 28-13 (13-10)

Za Viro Viroviticu nastupili: Orban (10 obrana), Šiptarić (13 obrana), Prtenjača 2, Rendulić 4, Tomljanović 1, Velić 6, Kosanović 4, Vučak 3, Moslavac 17, Matijević 5, Dukarić 2, Perak 4, Lončar 1, Kolar 2, Pribil 4, Kovačević 1.

Nastup su upisali svi igrači koji su bili u sastavu i to su maksimalno iskoristili jer su se svi upisali u listu strijelaca barem s jednim pogotkom.

-Zadovoljan sam prikazanom igrom, pogotovo u fazi obrane, borbenošću i zalaganjem – izjavio je trener Marko Crljenić.

Sljedeći vikend ekipa putuje u Valpovo na 7. Međunarodni memorijalni turnir “Zlatko Ivić – Čiva”, gdje će pokušati nadmašiti prošlogodišnji rezultat kada su bili peti.

(www.icv.hr, mš)

Povezane vijesti

Skip to content