MUŽAR PROSLAVIO ROĐENDAN S PET ZGODITAKA Čačinačka Mladost prohujala Sopjem, miljevačka ju prati u stopu

Na terenima županijskih prvoligaša proteklog je vikenda odigrano treće, izuzetno uzbudljivo kolo.

Mladost iz Čačinca nastavlja niz uspjeha. Na gostovanju u Sopju s visokih 9:0 pobijedila je domaći Podravac. Prvo ime susreta bio je Ivan Mužar, koji je postigao pet zgoditaka i na najbolji mogući način proslavio rođendan. Po jedan zgoditak pridodali su Toni Ramić, Ivan Ugarković, Tin Jusup i Marko Grabovac. Posljednja dva strijelca su juniori, što pokazuje da se u Čačincima ne trebaju brinuti za budućnost. Domaći Podravac je u seriji poraza, koju će nastojati što prije prekinuti.

Podravac Sopje – Mladost Čačinci 0:9
Igrač utakmice: Ivan Mužar

U susjedskom derbiju u Četekovcu između domaćeg Dinama i Mikleuša bolji su bili gosti. Mikleuš je poveo u 11. minuti pogotkom Goroslava Rukavine. Poravnao je Darko Kokoška u 21. minuti, ali već u 28. Josip Jančić dovodi goste ponovno u prednost. Hrvoje Kraljik svojim pogotkom u 63. minuti praktički rješava pitanje pobjednika. Konačni rezultat je postavio Ivan Ivčić u 73. minuti. Povratkom Josipa Jančića u redove Mikleuša momčad je dodatno ojačana.

Dinamo Četekovac – Mikleuš 2:3
Igrač utakmice: Josip Jančić

Nova momčad Mladost iz Miljevaca i dalje ne zna za poraz. Pobijedila je na gostovanju u Sladojevcima domaću Slavoniju s glatkih 3:0. Miljevčani su poveli u 22. minuti pogotkom Marka Nemetha. Na 2:0 je povećao u 34. minuti Dario Pohiba, dok je konačni rezultat postavio Alen Keler šest minuta prije posljednjeg sučeva zvižduka.

Slavonija Sladojevci – Mladost Miljevci 0:3
Igrač utakmice: Marko Nemeth

Voćin je u utakmicu trećeg kola ušao s ciljem da “pošto poto” osvoji tri boda. Očito pod tim pritiskom Goran Kizivat nije realizirao kazneni udarac u 27. minuti. Gostujući čuvar mreže Bartol Pintarić bio je uspješniji. Utakmicu je riješio svojim zgodicima u 39. i 53. minuti Hrvoje Čović. Tomislav Ribić je svojim pogotkom u 78. minuti smanjio domaću prednost na 2:1. Više od toga gosti nisu uspjeli učiniti. Dvije minute prije kraja teren je morao napustiti domaći igrač Karlo Volf zbog drugog žutog kartona.

Voćin – Mladost 1930. Čađavica 2:1
Igrač utakmice: Hrvoje Čović

(www.icv.hr, mš)

capture1 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content