ODUŠEVILI KONCERTOM Gradska glazba Virovitica gostovala u Jajcu

Prošloga vikenda Gradska glazba Virovitica gostovala je u gradu Jacu, s kojim njeguje dugogodišnje prijateljstvo. Gradski duhački orkestar – limena glazba Jajce Virovitičke prijatelje je dočekala raširenih ruku i osmijehom na licu.

U subotu su Mažoretkinje Gradske glazbe Virovitica i članovi orkestra položili vijence na spomen-obilježju poginulim pripadnicima virovitičke 81. gardijske bojne „Kumovi“ na Plivskom jezeru gdje su prije 24 godine u združenoj akciji Hrvatske vojske i Hrvatskog vijeća, hrvatske vojne snage u vojno-redarstvenoj operaciji Maestral oslobodile grad Jajce.

IMG 20190928 123940 Custom

U nastavku dana, stanovnici Jajca uživali su u cjelovečernjem koncertu na kojem su Virovitičani publiku počastili svjetskim klasicima kao što je Peace Jubilee, Abba Gold, Queen symphony, Klezmer karnival, Blue rock, The Blues Factory, Lady in red, Cirque Du Soleil te mnoge druge.

– Drago mi je što smo i ove godine gostovali u Jajcu te na taj način nastavili njegovati prijateljstvo između Jajca i Virovitice. Svakako ćemo se i u buduće nastaviti družiti s našim prijateljima iz Jajca, na kojima je sada red da ponovno posjete Viroviticu – rekao je Silvio Paloš, dirigent orkestra Gradske glazbe Virovitica.

IMG 20190928 175533 CustomGlazbenici su nastavili uživati u čarima kulture i gastronomske ponude Jajca te su se zadovoljni gostovanjem vratili u Viroviticu. (www.icv.hr, lmh)

[g-gallery gid=”553944″]

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content