PAPUK U POTRAZI ZA PRVIM BODOVIMA Orahovčani putuju u Varaždin bez Marina Čavića

Nogometaši orahovačkog Papuka još nisu upisali prve bodove u svom povratku na trećeligaške terene i trenutno se nalaze na neugodnom, pretposljednjem mjestu.

Orahovački strateg Darko Krsnik smatra da su svim tim porazima “kumovale” velike sudačke pogreške.

-Održali smo sastanak Uprave kluba jer nam se neke stvari konstantno ponavljaju, a ne znamo zašto. No, zaključak svega je jednostavan, suludo je stalno se žaliti na suđenje, takvo je kako je, mi to ne možemo promijeniti i učinit ćemo ono što mi možemo, a to je uložiti maksimalne napore da popravimo svoju igru, motiviramo momčad da pokaže ono što definitivno može i zna. Ovi dečki, uvjeren sam u to, nisu zaslužili ovo mjesto na tablici, po svemu smo trebali osvojiti bodove i protiv Podravca, Bjelovara i Poleta. No, što je tu je, ne predajemo se, sve se ovo mora jednom vratiti jer momci to zaslužuju – rekao je Krsnik.

U subotu, 14. rujna Papuk putuje u barokni grad Varaždin, kod domaćeg Varteksa, a veliki hendikep bit će izostanak ponajboljeg igrača Marina Čavića.

– Varteksu idemo bez Marina Čavića koji je dobio crveni karton protiv Poleta, a svi bi ostali trebali biti na raspolaganju. Ono što mogu reći uoči ove utakmice je da mi nemamo što izgubiti, ići ćemo hrabro, borbeno u želji da pokažemo da smo kvalitetna i karakterna momčad koja se zna vratiti kad je najteže – zaključio je Krsnik.

Utakmica četvrtog kola 3. HNL Sjever na varaždinskoj Skunc Slobodi na rasporedu je u 16:30 sati.

(www.icv.hr, vg, foto: ilustracija, V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content