PODRAVAC I SLAVONIJA NA DNU TABLICE Četekovački Dinamo preko Dorinke i Hrkača do prve ovosezonske pobjede

Mikleuš je na svom terenu došao do pobjede nad Podravcem iz Sopja 4:2. Domaća momčad morala je uložiti dosta truda za osvajanje bodova iako su gosti doputovali sa samo deset igrača. Podravac je poveo pogotkom Milenka Beneša u 2. minuti. Do odlaska na odmor domaća momčad je preokrenula rezultat zgodicima Antuna Dunkovića i Zlatka Šantića. Krajem utakmice postignuta su još tri pogotka. Za domaće su strijelci bili Tomislav Giber i Antun Dunković, a za goste ponovno Milenko Beneš.

Mikleuš – Podravac Sopje 4:2
Igrač utakmice: Antun Dunković

Radovi na nogometnom igralištu u Zdencima nisu još gotovi, pa je utakmica između Sloge iz Zdenaca i Slavonije iz Sladojevaca dogovorom klubova odigrana u Sladojevcima. “Domaća” Sloga je teškom mukom došla do bodova. Pobjednički pogodak postignut je tek u 81. minuti, a strijelac je bio džoker s klupe Tilen Marić.

Sloga Zdenci – Slavonija Sladojevci 1:0
Igrač utakmice: Tilen Marić

Dinamo iz Četekovca osvojio je tri boda na gostovanju kod Mladsoti 1930. u Čađavici. Utakmica je riješena u osam minuta. Gosti su poveli u 60. minuti pogotkom Mateja Dorinke. Poravnao je Antonio Martinčević pogotkom iz kaznenog udarca u 66. minuti. Pobjedu gostujućoj momčad donio je svojim pogotkom u 68. minuti Mateo Hrkač. U 82. minuti obje momčadi su ostale bez jednog igrača. U domaćim redovima isključen je Danko Šimunić, a u gostujućoj momčadi Ivan Troha.

Mladost 1930. Čađavica – Dinamo Četekovac 1:2
Igrač utakmice: Mateo Hrkač

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content