Poznati detalji prometne nesreće u kojoj su motociklist (40) i putnica (28) zadobili teške tjelesne ozljede

Policija je otkrila detalje koji su doveli do prometne nesreće koja se dogodila u nedjelju oko 2.35 sati u Slatini, a u kojoj su u padu s motora teško stradali vozač i putnica. Naime, kako stoji u policijskom priopćenju, prometna nesreća se dogodila kada je 19–godišnja vozačica upravljala osobnim automobilom slatinskih registarskih oznaka Ulicom Milke Trnine u Slatini, gdje je dolaskom do raskrižja s Ulicom Lipa skrenula ulijevo, a da predhodno nije propustila sva vozila s prednošću prolaska.

U tom trenutku 40-godišnji vozač motocikla njemačkih registarskih oznaka, koji je bio pod utjecajem alkohola od 1.18 promila, naletio je na automobil. Udario je u prednju desnu bočnu stranu automobila i nakon udara nastavio daljnju nekontroliranu vožnju te prilikom slijetanja udario u parkirani automobil slatinskih registarskih oznaka, dok su vozač i 28–godišnja putnica na motociklu pali na kolnik.

U prometnoj nesreći vozač motocikla i putnica su zadobili teške tjelesne ozljede, dok su one od putnice po život opasne jer nije nosila kacigu. Protiv 19 – godišnje vozačice slijedi podnošenje kaznene prijave. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content