PUT ŠARANA OUTDOOR WEEKEND Jedan od najboljih sportskih događaja u Slavoniji ponovno će okupiti stotine biciklista i trkača

Put Šarana Outdoor Weekend, već dokazano jedan od najboljih sportskih događaja u Slavoniji koji okuplja bicikliste, trkače i zaljubljenike u prirodu, po treći put će se održati na biciklističkoj stazi Put Šarana, na Virovitičkim ribnjacima od 27. do 29. rujna.

U subotu, 28. rujna, održat će se biciklistička XC utrka, koja se vozi po 11 kilometara staze, a broj krugova koje sudionici utrke moraju odvoziti ovisi o kategoriji. Nevelik broj biciklista vozi XC disciplinu, međutim ovo je utrka koju može voziti netko tko će se po prvi puta okušati u XC disciplini, ali i iskusni vozači. Također, što se tiče glazbenog dijela programa, posjetitelje očekuju nastupi domaćih glazbenika.

Plakat Put šarana 3 copy Custom

U nedjelju je staza rezervirana za trkače, koji će moći odmjeriti snage u tri kategorije – 3, 5 ili 11 kilometara. Tko odluči uživati u cijelom Put Šarana Outdoor Weekendu moći će se okušati u noćnoj vožnji ili u airsoftu.

Više o samom događaju možete saznati na Facebook stranici Put Šarana Outdoor Weekend ili na web stranici putsarana.com na kojoj se možete i prijaviti za sudjelovanje. Pogledajte kako je to izgledalo prošle godine.

(www.icv.hr, ea)

[g-gallery gid=”552190″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content