SUHOPOLJE RASTE IZ KOLA U KOLO Tomislav Filipović šokirao Koprivničance u 85. minuti i donio vrijedan bod

Na drugom uzastopnom gostovanju u Koprivničko-križevačkoj županiji, nogometaši Suhopolja nastavili su niz uspjeha. Na gradskom stadionu u Koprivnici remizirali su s Tehnikom Koprivnicom 1:1.

U izjednačenoj utakmici s nizom obostranih prilika domaća momčad povela je u 14. minuti pogotkom Matije Ritoše. S minimalnom prednošću domaćeg sastava otišlo se na odmor.

U drugom dijelu utakmice obje momčadi propustile su nekoliko izglednih prilika za pogodak. Kada su domaći navijači i igrači očekivali da će upisati tri boda iznenadio ih je gostujući trener-igrač Tomislav Filipović. U 85. minuti neobranjivo je pogodio mrežu i donio gostima vrijedan bod s gostovanja u podravskoj metropoli.

Interesantno je da su u ovoj utakmici na suprotnim stranama igrala dvojica braće iz Virovitice. Na vratima domaće Tehnike Koprivnice bio je Leo Kirin, a u veznom redu Suhopolja igrao je njegov mlađi brat Enio.

-Igrali smo bez pola momčadi. Nedostajalo nam je šest igrača zbog kartona i poslovnih obveza. Pokazali smo da i u okrnjenom sastavu možemo odigrati uspješno. Bod osvojen u Koprivnici neće puno vrijediti ako ne nastavio seriju uspjeha u domaćoj utakmici s Mladosti iz Kloštra Podravskog, u kojoj ćemo biti igrački kompletniji. Vidi se da se iz kola u kolo dižemo i igramo sve bolje – naglasio je suhopoljski strateg Tomislav Filipović.

Tehnika Koprivnica – Suhopolje 1:1
Najbolji u gostujućim redovima: Tomislav Filipović

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content