TZ OPĆINE SUHOPOLJE I ove godine sudjelujte u foto natječaju “Volim svoje Suhopolje”

Turistička zajednica Općine Suhopolje i ove godine pokrenula je foto natječaj „Volim svoje Suhopolje“. Natječaj je otvoren do 04. listopada, a za sudjelovanje je potrebno objektivom fotoaparata zabilježiti zanimljive detalje, prirodne ljepote, kulturnu baštinu i znamenitosti općine te dostaviti fotografiju putem maila ([email protected]). Svaka prijava treba sadržavati ime i prezime natjecatelja, datum rođenja i naziv fotografije. Svaka prijava dobit će povratni mail da je fotografija zaprimljena i prijavljena na natječaj.

Fotografije će biti podijeljene u dvije dobne kategorije: mlađi od petnaest godina i stariji od petnaest godina, a ocjenjivati će se u dvije kategorije: najbolja fotografija prema broju glasova i najbolja fotografija prema izboru stručnog žirija, a pobjednika u svakoj od kategorija očekuje vrijedna nagrada.

Cilj natječaja je probuditi lokalni identitet i osigurati prepoznatljivost općine te potaknuti mlade umjetnike amatere da stvaraju i razmišljaju o detaljima iz svojeg mjesta, koje osim svojih ljepota nude i zanimljive sadržaje prilagođene objavljivanju u novim medijima.

Fotografije moraju biti snimljene isključivo na području općine Suhopolje, a svaki autor može poslati jednu fotografiju. Dopuštene su minimalne korekcije fotografija u vidu poravnanja, izrezivanja, oblikovanja ruba fotografije, kontrasta i boja.

Fotografije prikupljene putem natječaja Turistička zajednica Općine Suhopolje koristit će isključivo u promotivne svrhe poput objava na Facebook stranicama, internetskim stranicama Turističke zajednice Općine Suhopolje i Općine Suhopolje te prilikom izložbi fotografija i izradi ilustrativnih fotografija.

Moguće je zapratiti i instagram profil Turističke zajednice Suhopolje pod nazivom „TZSuhopolje“ za dodatne detalje i zanimljive popratne sadržaje.

OVDJE pogledajte prošlogodišnje pobjednike.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content