U petak 13. rujna održat će se svečano potpisivanje ugovora s pomoćnicima u nastavi u okviru projekta „In-In – integracija i inkluzija“

U petak 13. rujna, s početkom od 10,00 sati u Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije, Trg Ljudevita Patačića 1, održat će se svečano potpisivanje ugovora s pomoćnicima u nastavi u okviru projekta „In-In – integracija i inkluzija“, u sklopu projekta za osiguravanje pomoćnika u nastavi. Za navedeni projekt, „In-In – integracija i inkluzija“ Virovitičko-podravskoj županiji je osigurano bespovratnih 7.566.487 kune, a ostatak do punog iznosa, koji je 7.973.116 kuna, osigurava Virovitičko-podravska županija.

Nastavak je to projekta koji je započeo još u vrijeme tadašnjeg župana Tomislava Tolušića. 2015. godine, kada je zaposleno 79, a 2016. godine 49 pomoćnika u nastavi ovih iznimno uspješnih projekta Virovitičko-podravske županije i VIDRA-e. Projektnu prijavu za „In-In – integracija i inkluzija“, napisala je Virovitičko-podravska županija, Upravni odjel za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu VPŽ uz suradnju s VIDRA-om. (www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content