Virovitički dragovoljci sudjelovali su na VIII. Memorijalnom susretu branitelja u Peterancu

Dragovoljci UHBDDR-a podružnice Virovitičko-podravske, 50. samostalnog bataljuna Virovitica i Vukova iz Taborišta, tradicionalno u velikom broju, po osmi puta, prisustvovali su VIII. Memorijalnom susretu hrvatskih dragovoljaca i branitelja Domovinskog rata u Peterancu.

U vatrogasnom domu u Peterancu održan je VIII. Memorijalni susret hrvatskih dragovoljaca i branitelja Domovinskog rata u organizaciji Udruge hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata, Podružnice Koprivničko-križevačke županije, Ogranak Peteranec,a u suradnji sa središnjicom UHBDDR-a Zagreb i Ministarstvom Hrvatskih branitelja.

peteranec šahMemorijal je održan u sjećanje na hrvatske branitelje Miroslava Blažeka, Željka Hojsaka i Dražena Takača a započeo je postrojavanjem,polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća u spomen na poginule i nestale hrvatske branitelje i svečanom svetom misom. Natjecalo se u nekoliko sportskih disciplina, Okupilo se preko 300 branitelja i njihovih obitelji iz cijele Hrvatske, a najuspješniji pojedincima i ekipama na kraju su podijeljeni pehari i medalje.

peteranec kuglanjeDragovoljci iz Virovitičko-podravske županije ostvarili su zapažene rezultate a Krsto Kereta je dobio pehar i medalju za osvojeno prvo mjesto u šahu. I ove godine Dragovoljci su proveli ugodan dan sa svojim suborcima iz cijele Hrvatske u ugodnom druženju i sportskim aktivnostima. (www.icv.hr, jp)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content