Virovitički Poduzetnički inkubator prima nove stanare: Raspisan natječaj za dva opremljena uredska prostora

Poduzetnički inkubator u Virovitici prima nove stanare. Naime, raspisan je natječaj za davanja na korištenje poslovnog prostora kojima upravlja Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije, a riječ je o dva uredska prostora veličine 55,77 i 42,55 m2 koji su opremljeni uredskim namještajem i informatičkom opremom za jedno radno mjesto.

Uvjeti za prijem u Poduzetnički inkubator su status poduzetnika početnika i/ili inovatora, sa sjedištem/prebivalištem na području Virovitičko-podravske županije. Mora obavljati jednu ili više sljedećih djelatnosti

  • proizvodnja koja ne generira štetne utjecaje,
  • djelatnost iz područja ICT-a,
  • djelatnost multimedije, digitalne grafike, arhitekture i građevinarstava, elektrotehnike ili elektroničkog poslovanja,
  • ostale uslužne djelatnosti vezane za proizvodnju,
  • pakiranje proizvoda.

– Iznimno, poduzetnici koji žele u Poduzetničkom inkubatoru razvijati projekt iz područja ICT-a, multimedije, digitalne grafike, elektrotehnike ili elektroničkog poslovanja, uključujući znanstvene institucije, studente i inovatore, a koji ne ispunjavaju navedene uvjete, mogu biti primljeni u Poduzetnički inkubator bez obzira na status i sjedište – ističu iz Poduzetničkog inkubatora. Iznimno u Poduzetnički inkubator može biti primljena i udruga čija djelatnost je usmjerena na razvoj gospodarstva.

U Poduzetnički inkubator ne mogu biti primljeni poduzetnici koji se bave samo trgovinom i/ili ugostiteljstvom, kladionice i kockarnice, poduzetnici s tehnologijama koje zagađuju okoliš, poduzetnici koji bi svojom djelatnošću (bukom i slično) remetili poslovanje ostalih poduzetnika u Poduzetničkom inkubatoru, poduzetnici čija djelatnost ruši ugled Poduzetničkog inkubatora te ne posluju u skladu s praksom “dobrog gospodarstvenika”.

Opremljeni poslovni prostori dodjeljuju se na korištenje na rok do 5 godina poduzetnicima koji obavljaju djelatnosti iz područja ICT-a i proizvodnje, dok poduzetnicima koji obavljaju djelatnost multimedije, digitalne grafike, arhitekture i građevinarstva, elektrotehnike, elektroničkog poslovanja te ostale uslužne djelatnosti prostor se dodjeljuje na korištenje na vrijeme do 3 godine. Više informacija možete pronaći OVDJE. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content