Virovitičko-podravska županija nagradila zaslužne: Zvonku Ternjeju Zlatni grb za životno djelo

Na svečanoj sjednici Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije povodom Dana županije dodijeljena su javna priznanja pojedincima, klubovima, društvima i tvrtkama koja su svojim trudom, znanjem i radom ostavili trag na području županije.

Zlatni grb za životno djelo, za ukupni stvaralački rad u djelatnostima odgoja i obrazovanja dodijeljen je dugogodišnjem profesoru Gimnazije Petra Preradovića Zvonku Ternjeju iz Virovitice. Godišnje nagrade dobili su Vineda iz Vukosavljevice i Gradba iz Brezika za iznimne rezultate i doprinos razvoju poduzetništva, Dražen Tomac iz Virovitice za iznimne rezultate i doprinos razvoju tradicijskog obrta te Nogometni klub Slatina za izniman doprinos i rezultate u razvoju športa dobio Nogometni klub Slatina.

Povelju zahvalnosti dobili su grupa Vatra, Udruga žena Dinjevac, KUD Podravina Čađavica, Plivački klub Orahovica, Sanja Mijac, Vedran Runje i Zdravko Pokupić, dok je Povelja humanosti dodijeljena Stevi Hulaku iz Malog Rastovca.

Javna priznanja dobitnicima uručili su predsjednik županijske skupštine Miran Janečić i župan Igor Andrović, a u ime nagrađenih na priznanjima je zahvalio Zvonko Ternjej. (www.icv.hr, ml; foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”548538″]

 

 

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content