1. ŽNL Jančić s dva zgoditka riješio derbi kola u Miljevcima, zdenačka Sloga na krilima Zemana potopila Čačinčane

Derbi utakmicu u borbi za vrh tablice odigrali su u Miljevcima domaća Mladost i Mikleuš. Gosti su poveli iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca u 54. minuti, koji je realizirao Ivo Dujmić. Rani pogodak očito je loše djelovao na domaću momčad koja nije uspjela napraviti preokret. Gosti su svoju pobjedu potvrdili s dva zgoditka svog najboljeg strijelca Josipa Jančića. Prvog je postigao u 75. minuti, a drugog u 87. minuti. Ovom pobjedom Mikleuš se popeo na prvo mjesto na tablici.

Mladost Miljevci – Mikleuš 0:3
Igrač utakmice: Josip Jančić

Sloga iz Zdenaca zbog rekonstrukcije svog igrališta i dalje domaće utakmice igra u okolici. Utakmicu s Mladosti iz Čačinaca odigrali su u Crncu. Očito da Zdenčanima igra domaćih utakmica na gostujućim terenima ne predstavlja opterećenje. Susret je praktički riješen u prvih tridesetak minuta. Hat-trick je postigao Luka Zeman zgodicima u 9., 27. i 28. minuti.
Dvije minute prije odlaska na odmor na 4:0 povećao je Patrik Turković. Konačni rezultat 5:0 postigao je iskusni Danijel Ciglar u 58. minuti.

Sloga Zdenci – Mladost Čačinci 5:0
Igrač utakmice: Luka Zeman

Na utakmici u Sladojevcima između domaće Slavonije i Mladosti 1930. iz Čađavice postignuta su dva pogotka. Oba su igrači ubacili u vlastitu mrežu. Prvo je gostujući igrač Bartol Pintarić u 6. minuti svladao svog vratara Antonija Kovača i doveo domaću momčad u prednost. U 52. minuti Zoran Main je nespretno prevario svog čuvara mreže Vanju Dragojevića s čime je rezultat poravnat. U 75. minuti došlo je do nesretnog događaja, utakmica je prekinuta nakon što je pozlilo jednom gostujućem navijaču. Ovo je prvi ovosezonski osvojeni bod sladojevačke Slavonije.

Slavonija Sladojevci – Mladost 1930. Čađavica 1:1
Igrač utakmice: Igor Dunković

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content