1. ŽNL Ovog vikenda vodeći Mikleuš dočekuje zdenačku Slogu, čačinačka Mladost gostuje u Bušetini

Ove nedjelje, 13. listopada u 15 sati igraju se utakmice 8. kola 1. županijske nogometne lige.

Vodeći Mikleuš na svom terenu dočekuje Slogu iz Zdenaca, koja je prošlo kolo pokazala svoju kvalitetu u susretu s čačinačkom Mladosti.

Mladost iz Čačinaca gostuje na bušetinskom Bereku, a domaća Graničar Bušetina nastojat će doći do nove pobjede s kojom može napraviti iskorak prema vrhu tablice.

Rezovac na Laništu igra s posljednjeplasiranim Podravcem iz Sopja. Gosti još nisu osvojili niti jedan bod. To ne znači da će doputovati bez rezultatskih ambicija.

U Borovi gledatelje očekuje uzbudljiva utakmica između domaće momčadi i Bratstva iz Gornjeg Bazja. Teško je predvidjeti tko je bliži pobjedi.

Omladinac je u Koriji favorit u utakmici sa Slavonijom iz Sladojevaca. Gosti će nakon prošlog kola nastojati povezati dvije utakmice bez poraza.

U Voćinu se igra susjedski derbi između domaće momčadi i Dinama iz Četekovca. Obje momčadi su u nezavidnom položaju na tablici i očekuje se čvrsta borba za svaku loptu.

U Čađavici se susreću dvije Mladosti. Domaća je sigurna u zlatnoj sredini. Gosti iz Miljevaca bi pobjedom zadržali priključak s vrhom tablice.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)