1. ŽNL U susretu Podravca i Borove “pala” dva hat-tricka, Voćinu Ivica Gusić s dva pogotka donio bod protiv Graničar Bušetine

Nogometaši Podravca iz Sopja u ovogodišnjem prvenstvenom natjecanju nisu osvojili niti jedan bod. U utakmici 7. kola 1. ŽNL na svom terenu s Borovom poveli su u prvoj minuti, iz kaznenog udarca, kojeg je uspješno realizirao Milenko Beneš.

Gosti su uzvratili nakon deset minuta zgoditkom Tomislava Holeca. Sa neriješenim rezultatom otišlo se na odmor. U drugom dijelu utakmice Borova u deset minuta postiže tri zgoditka i osigurava pobjedu. Strijelci su bili Emil Vračarić u 55. minuti te Tomislav Holec u 58. i 68. minuti. Milenko Beneš je po drugi put bio precizan iz kaznenog udraca u 78. minuti, ali je u istoj minuti dosuđen kazneni udarac i za goste, kojeg je realizirao Antun Stupar. Konačni rezultat je postavio svojim trećim pogotkom Milenko Beneš u 85. minuti, ali ovog puta iz igre.

– Na ovo gostovanje smo doputovali nekompletni. Nakon početnog šoka smo se pribrali i u drugom dijelu osigurali pobjedu. Momčad je odigrala solidno, a istakli su se Darko Obžetić, Antun Stupar i trostruki strijelac Tomislav Holec – naglasio je trener Borove Vladimir Antunović.

Podravac Sopje – Borova 3:5
Igrač utakmice: Tomislav Holec

U Voćinu je gostovala momčad Graničar Bušetine. Domaćima je svaki bod nasušno potreban za opstanak u ligi. Krenuli su silovito u utakmicu i poveli 2:0 zgodicima Ivice Gusića u 9. i 26. minuti. Gosti su smanjili pogotkom Karla Petrinića u 42. minuti. Isti igrač je svojim drugim zgoditkom u 65. minuti poravnao rezultat. Do kraja rezultat se nije mijenjao, tako da je svaka momčad osvojila po jedan bod.

Voćin – Graničar Bušetina 2:2
Igrač utakmice: Ivica Gusić

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content