4. LIGA BJ-KC-VT Rapsodija u plavom: Pitomača na krilima Begovića i Babeca do nova tri boda

U desetom kolu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica nogometaši Pitomače na svom terenu došli su do svoje dosad najuvjerljivije ovosezonske pobjede. Svladali su Garić iz Garešnice 6:1.

Domaća momčad povela je zgoditkom Ivana Begovića u 12. minuti, na 2:0 povećao je Antonio Babec pogotkom šest minuta kasnije. U 35. minuti dosuđen je kazneni udarac za gostujuću momčad koji je uspješno realizirao Dragan Vaclavek. S tim se rezultatom otišlo na odmor.

IMG 4035

U drugom dijelu gotovo da se u potpunosti igra preselila ispred gostujućih vrata. Domaći igrači kao da su se natjecali koji će promašiti iz izglednije prilike. Međutim straha za domaće navijače nije bilo. Ivan Presečan u 56. minuti povećao je domaću prednost na 3:1. Pravom bombom, najljepšim potezom utakmice, Ivan Begović u 61. minuti doveo je domeće u prednost 4:1. U posljednje tri minute goste iz Garešnice dotukao je uporni Antonio Babec s još dva svoja pogotka. Prema prikazanom rezultat je mogao biti i puno uvjerljiviji u domaću korist.

IMG 3961

– Konačno su nam se posložile kockice i došli smo do uvjerljive pobjede. To je ono što očekujem od svojih igrača. U idućem kolu gostujemo kod vodeće momčadi lige Slaven Belupa II. Vjerujem da i na njihovom terenu možemo odigrati kvalitetno i doći do pozitivnog rezultata – prezadovoljan je bio trener Pitomače Goran Bosilkovski.

Pitomača – Garić Garešnica 6:1

Igrač utakmice: Ivan Begović

(www.icv.hr, mš, foto: I. Bedeković)

 

[g-gallery gid=”559674″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content