BOGAT SPORTSKI VIKEND Donosimo vam pregled sportskih događanja na jednom mjestu

Pred nama je još jedan bogat sportski vikend, a mi vam donosimo sva događanja na jednom mjestu.

RUKOMET

Rukometašice 1234 Virovitice na parketu sportske dvorane Tehničke škole u 4. kolu 1. ženske hrvatske rukometne lige u subotu, 19. listopada u 20 sati igraju sa Splitom 2010.

Rukometaši Viro Virovitice u 6. kolu 1. lige Sjever gostuju u Ivanić Gradu gdje u subotu, 19. listopada u 18 sati igraju s Ivanićem.

Rukometašice Pitomače u 4. kolu 2. lige Sjever gostuju u Osijeku. U nedjelju, 20. listopada u 20 sati igraju s Olimpijom u sportskoj dvorani Zrinjevac.

U isto vrijeme u našičkoj sportskoj dvorani Osnovne škole Kralja Tomislava rukometaši Slatine igraju derbi susret 3. kola 2. lige Istok s drugom ekipom SEHA ligaša Nexea.

U 5. kolu 3. lige Istok rukometaši Orahovice gostuju u Donjem Miholjcu. U nedjelju, 20. listopada u 19 sati u tamošnjoj sportskoj dvorani “August Harambaši”“ igraju s domaćom Mladosti.

U subotu, 19. listopada u 3. kolu 3. lige Istok rukometašice Orahovice u 14 sati na svom terenu sportske dvorane u Orahovici igraju s ekipom Donjih Andrijevaca.

Kadetkinje 1234 Virovitice i Mikleuša u 2. krugu 1. lige u nedjelju, 20. listopada gostuju u Čakovcu. U tamošnjoj sportskoj dvorani Graditeljske škole igraju s domaćim Zrinskim i Bjelovarom. Turnir se igra od 11 do 16 sati.

Kadeti Viro Virovitice u 2. krugu 1. kadetske lige u nedjelju, 20. listopada u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici igraju u 11:15 sati sa Siskom, a u 12:30 sati s kutinskom Moslavinom.

Mlađi kadeti Viro Virovitice u 2. krugu 1. lige Istok gostuju u Starim Mikanovcima. U tamošnjoj sportskoj dvorani u 15:30 igraju s Đakovom, a u 17:30 s Ivan Mikanovcima.

U nedjelju, 20. listopada u sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića u Slatini igra se 4. krug 1. lige dječaka A. Momčadi Slatine i Viro Virovitice igraju s Ivanom iz Mikanovca i Đakovom.

KOŠARKA

Selekcija Z-17 (kadetkinje) Ženskog košarkaškog kluba Virovitica ovog vikenda igra utakmicu 5. kola. U nedjelju, 20. listopada u sportskoj dvorani virovitičke Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić dočekuju varaždinski Vindi. Susret je na rasporedu u 18 sati.

Košarkaši čačinačke Mladosti igraju 2. kolo 3. lige Istok. U nedjelju, 20. listopada gostuju u sportskoj dvorani srednje škole u Iloku, gdje igraju protiv domaće momčadi. Utakmica počinje u 17:30 sati.

NOGOMET

U 3. HNL Sjever u subotu, 19. listopada u 15 sati igraju se utakmice 9. kola. Nogometaši Virovitice na terenu Sportskog centra Vegeška igraju s Rudarom iz Murskog Središća, a nogometaši orahovačkog Papuka na svom terenu dočekuju Podravinu iz Ludbrega.

U 4. ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica igraju se utakmice 9. kola. U subotu, 19. listopada u 15 sati Pitomača ugošćuje Tehniku Koprivnicu. U nedjelju, 20. listopada u 15 sati nogometaši Suhopolja na stadionu Park igraju s Dinamom iz Predavca, a Slatina gostuje u Grubišnom Polju, gdje igra s domaćom Bilogorom 91.

U 1. županijskoj nogometnoj ligi u nedjelju, 20. listopada u 15 sati igraju se utakmice devetog kola:

Mladost Čačinci – Mikleuš, Bratstvo Gornje Bazje – Rezovac, Podravac Sopje – Voćin, Dinamo Četekovac – Graničar Bušetina , Mladost Miljevci – Omladinac Korija, Slavonija Sladojevci – Borova i u Crncu Sloga Zdenci – Mladost 1930. Čađavica.

U drugim županijskim ligama u nedjelju, 20. listopada u 15 sati igraju se utakmice 8. kola.

U skupini Zapad igraju: Sokol Milanovac – Kladare, Sveti Đurađ – Croatia Grabrovnica, Bilogora 1947. Špišić Bukovica – Gradina, Drava Terezino Polje – Dinamo Kapela Dvor, Turanovac – Podgorje i Mladost Vukosavljevica – Lukač 05.

U skupini Istok se sastaju: Mladost Bakić – DOŠK Dolci, Plavi Jugovo Polje – Munja Veliki Rastovac, Zrinski Nova Bukovica – Crnac i u Novoj Šarovki: Dinamo Josipovo – Ćeralije.

U 3. županijskoj nogometnoj ligi u nedjelju, 20. listopada u 15 sati igraju se neodigrane utakmice. U Skupini Zapad u Turnašici se igra zaostala utakmica 2. kola između Turnašice i Otrovanca.

U 3. ligi Istok igraju se odgođene utakmice 5. kola. Sastaju se: Vaška – Orešac, Krčevina Čađavački Lug – Grabić, Slavonac Novaki – Slatina II i u Sladojevcima Meljani – Kozice.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content