DANI OPĆINE LUKAČ Zlatna plaketa tvrtki ZEA, Srebrna Agenciji VIDRA, a zahvalnica posthumno J. Periću iz Dugog Sela

U Društvenom domu u Gornjem Bazju, povodom Dana općine Lukač i njezinog zaštitnika svetog Luke, danas (utorak) je održana svečana sjednica Općinskog vijeća.

NAGRADE ZASLUŽNIM TVRTKAMA I POJEDINCIMA

Općinsko vijeće već tradicionalno dodjeljuje Općinska priznanja pravnim i fizičkim osobama, udrugama i klubovima za djelovanja kojim su pridonijeli razvoju, probitku, promociji općine Lukač ili njihovim pojedinim djelatnostima, pa su tako nagrade dobili:

Zahvalnicu Općine Lukač za veliku potporu pri ugovaranju programa i projekata EU, dobio je ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU Tomislav Petric.

Zahvalnicu Općine Lukač za izniman doprinos u duhovnom i humanitarnom radu dobio je župnik Župe sv. Luke u Lukaču Mario Mesić.

Zahvalnicu Općine Lukač za dugogodišnji razvoj i napredak na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu dugi niz godina, dobio je OPG Josipa Suhaneka.

Zahvalnicu Općine Lukač za uspješan razvoj poljoprivrede na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu dobio je OPG Zvonimir Špoljar iz Zrinja Lukačkog.

Zahvalnicu općine Lukač – posthumno javno priznanje za izniman trud i doprinos na području vatrogastva, sporta i društvenog rada dobio je Josip Perić iz Dugog Sela Lukačkog.

Zahvalnicu Općine Lukač za veliki doprinos na području društvenog rada dobila je Sandra Rukavina iz Turanovca.

Zahvalnicu općine Lukač za veliki doprinos na području društvenog i sportskog rada dobio je Mirko Jelenić iz Turanovca.

Zahvalnicu općine Lukač za izniman trud i doprinos na području društvenog rada dobila je Branka Aleksić.

Zahvalnicu općine Lukač za dugogodišnji doprinos na području sporta dobio je Tomislav Dudović iz Lukača.

ZLATNA PLAKETA TVRTKI ZEA D.O.O. IZ VIROVITICE, A SREBRNA AGENCIJI VIDRA

Zlatnu plaketu za izniman doprinos i postignuća iz područja gospodarstva dobila je tvrtka ZEA d.o.o. iz Virovitice. Tvrtka je osnovana 1990. godine. Od tada organizira ratarsku proizvodnju sa oko 1500 kooperanata VPŽ koji proizvode pšenicu, ječam, kukuruz, soju, suncokret i uljanju repicu, koju ZEA otkupljuje. Zlatnu plaketu primio je direktor tvrtke Marijan Vašarević.

MG 9199

-Svaka nagrada ujedno je i obaveza svima nama poduzetnicima, koji razmišljamo na način da iz godine u godinu budemo za nijansu bolji. Zahvaljujem se Općinskom vijeću i načelniku Bukviću na Zlatnoj plaketi, a svim žiteljima općine čestitam njihov dan i blagdan svetog Luke – rekao je Vašarević.

Srebrnu plaketu dobila je VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije. VIDRA je kao javna ustanova osnovana 23. lipnja 2008. godine, čiji je vlasnik i osnivač Virovitičko-podravska županija. Srebrnu plaketu primila je ravnateljica VIDRA-e Emina Kovač.

MG 9193

Zahvalnice i plakete uručili su načelnik općine Lukač Đuro Bukvić i predsjednik Općinskog vijeća Tomislav Živković.

(www.icv.hr, ts, bg, foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”557260″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content