Djelatnice virovitičke knjižnice Silvija Perić i Mirjana Kotromanović sudjelovale na 12. savjetovanju za narodne knjižnice

Dvanaesto savjetovanje za narodne knjižnice u Republici Hrvatskoj koje se ove godine održalo na Plitvičkim jezerima u razdoblju od 2. do 4. listopada okupilo je velik broj sudionika iz cijele Hrvatske i inozemstva. Našu županiju predstavile su djelatnice Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica Silvija Perić, voditeljica Županijske matične službe VPŽ-e i Mirjana Kotromanović, voditeljica Dječjeg odjela Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica.

Naime, tijekom ljetnih mjeseci provedeno je anketno online istraživanje putem kojega su korisnici narodnih knjižnica Virovitičko-podravske županije imali priliku odgovoriti na 18 pitanja. Osim općenitog dijela, dio pitanja odnosio se na zadovoljstvo korisnika uslugama i sadržajima koji se nude u knjižnicama, a dio ujedno i na mogućnost promjene istih. Djelatnice su prezentirale rezultate ankete i u zaključcima navele kako će narodne knjižnice Virovitičko-podravske županije i dalje raditi na poboljšanju svojih usluga. (www.icv.hr, GKiČ Virovitica)

FB IMG 1570265694487
Foto: Gradska knjižnica i čitaonica Virovitica

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content