Dom za odrasle osobe Borova obilježio sve važne datume listopada: Nije važno koliko imaš godina života, već koliko života u godinama

U petak, 18. listopada Dom za odrasle osobe Borova obilježio je sve važne datume u listopadu. Iskoristili su prekrasan sunčan dan i obilježili Dan starijih osoba, Dan mentalnog zdravlja, Dane jeseni te Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje.

Bogat program i druženje s korisnicima, uveličale su i članice Lions cluba Vereucha Virovitica Đurđica Seits i Ana Bajer Feketić. Đurđica Seits je u svom obraćanju korisnicima istaknula da nije bitno koliko imaš godina već kako se osjećaš te koliko brineš o sebi i svom zdravlju. Korisnici su uz podršku stručnih radnika i za ovaj dan pripremili nekoliko literarnih radova i glazbenih točaka.

20191018 100827

– Zahvalili smo se na daru kruha i plodovima zemlje blagoslovom kruha uz prigodne riječi i molitvu našeg župnika Pavla Filipovića. Druženje smo nastavili zahvaljujući lijepom vremenu u prekrasnom, vanjskom ambijentu, uz roštilj, lepinje, pečenje kestena i pečenjaka – rekla je socijalna radnica Ivana Piljek te dodala kako su sretna i zadovoljna lica korisnika na kraju susreta najbolji pokazatelj kako su za sreću potrebni trud, suradnja, ljubav i topao osmjeh (www.icv.hr)

[g-gallery gid=”558512″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content