FOTO Antonio Paulović donio Dravi nova tri boda, Marijan Velić “utrpao” Plavima čak pet komada

Proteklog su vikenda odigrane utakmice 7. kola 2. županijskih nogometnih liga.

U skupini Zapad, u Podgorju, nakon “svečanog uvoda” gosti iz Terezinog Polja su osvojili tri boda. Najbolji napadač Drave Antonio Paulović zgodicima u 5. i 79. minuti osigurao je novu pobjedu.

Na Školskom vrtu u Gornjem Bazju, gdje Dinamo iz Kapele Dvora igra domaće utakmice, u prvom dijelu nije bilo pogodaka. Domaću momčad u prednost je doveo Mirko Iličić. Igrač Dinama Marko Lacko zaradio je crveni karton zbog sukoba sa sucem u 61. minuti. To koriste igrači Sokola iz Milanovca i počinju dominirati. Zgodicima Mihaela Lanšćaka i Mihaela Martela dolaze do pobjede 2:1. Pobjeda je mogla biti i uvjerljivija, ali su gostujući napadači bili neefikasni.

Gradina je također s 2:1 pobijedila na svom terenu Croatiju iz Grabrovnice. Gosti su poveli pogotkom Kristijana Lončarića. Rezultat su preokrenuli Antonio Jugović i Mario Jozić.

Sveti Đurađ bio je uvjerljiv u Vukosavljevici i pobijedio domaću Mladost 5:1. Za goste je Marino Grizelj postigao četiri pogotka, a Ivan Biondić jedan. Zgoditak za domaću momčad postigao je Mateo Nemčec.

U Kladarama je bilo najviše uzbuđenja. Domaći su poveli zgoditkom Danijela Ivanovića. Poravnao je Stipo Djak. U 43. minuti zbog međusobnog sukoba su isključeni domaći vratar Branko Škafar i gostujući igrač Pavao Djak, a Stipo Djak je zaradio žuti karton. U nastavku gosti postižu još četiri pogotka i dolaze do uvjerljive pobjede 5:1. Strijelci su bili Siniša Vlaisavljević, Dario Papić, Stipo Djak i Valentino Cikač. U 71. minuti isključen je domaći igrač Maksimilijan Botković zbog udaranja protivničkog igrača.

U skupini Istok Standard iz Nove Šarovke bio je uvjerljiv u Crncu. Pobijedio je 4:2. Dva pogotka za goste postigao je Franjo Hudoletnjak, a po jednom su strijelci bili Alen Mihalić i Josip Zajček. Strijelci za domaću momčad su bili Boris Biondić i Marin Zdelar.

Zrinski iz Nove Bukovice je zgodicima Tomislava Kurtića s 2:0 pobijedio Munju na njenom terenu u Velikom Rastovcu.

Ćeralije su nadjačale gostujuću Mladost iz Bakića 5:3. Po dva pogotka za Ćeralije su postigli Franjo Perić i Mario Jozić, a jednog je postigao Goran Vicić. Strijelci za goste su bili Dalibor Vilček, Andrej Horvat i Antonio Škrlin.

DOŠK je u Dolcima bio uvjerljiv u utakmici s Plavima iz Jugovog Polja 7:2. Pet pogodaka za DOŠK je postigao Marijan Velić, a po jednog Antun Šarić i Toni Sitar. Zgoditke za goste su postigli Željko Gojmerac i Sinan Nika.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”557265″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content