FOTO Graničar Bušetina uvjerljiva na Bereku, Danijel Ciglar hattrickom skinuo Mikleuš s prvog mjesta

Na bušetinskom Bereku u 8. kolu 1. županijske nogometne lige odigrana je efikasna utakmica. Domaća momčad uvjerljivo je pobijedila Mladost iz Čačinaca 5:2.

Karlo Petrinić doveo je domaću Graničar Bušetinu u prednost u 16. munuti. Tri minute kasnije rezultat je poravnao Ivan Ugarković. Domaća momčad napada, ali bez realizacije sve do posljednjih trenutaka prvog dijela. Dosuđen je slobodan udarac s desne strane, koji je majstorski izveo Roberto Meseš i domaća momčad ponovno vodi. U drugom dijelu nastavljaju se domaći napadi, koji su rezultirali s još tri pogotka. Strijelci su bili Karlo Petrinić u 65., Ivan Topić u 70. i Valentino Pavlek u 84. minuti. Dvije minute prije kraja konačni rezultat postavio je gostujući igrač Marko Jukić smanjivši domaću prednost na 5:2.

Graničar Bušetina – Mladost Čačinci 5:2
Igrač utakmice: Ivan Topić

IMG 8529 Custom

Nakon šest uzastopnih pobjeda nogometaši Mikleuša doživjeli su poraz pred svojim navijačima od Sloge iz Zdenaca 4:2. Gosti iz Zdenaca su poveli u 10. minuti pogotkom Danijela Ciglara. Mikleuš je izjednačio u 25. minuti pogotkom Zlatka Šantića. S remijem se otišlo na odmor. U drugom dijelu utakmice Danijel Ciglar s dva pogotka u 55. i 81. minuti osigurao je gostujuću pobjedu. Do kraja svaka momčad postigla je po jedan pogodak. Prvo je Filip Mrva smanjio na 3:2 u 82. minuti, a konačni rezultat 4:2 postavio je Mihael Nikolić u posljednjim trenucima utakmice.

Mikleuš – Sloga Zdenci 2:4
Igrač utakmice: Danijel Ciglar

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”556939″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content