FOTO Mjesni dom u Čađavačkom Lugu dobio novu kuhinju i centralno grijanje

Općina Čađavica je na javni poziv Ministarstva regionalnog razvoja iz programa “Pomoć lokalnoj zajednici” prijavila sufinanciranje radova na uređenju postojeće zgrade Mjesnog doma u Čađavačkom Lugu.

Projekt obnove doma pripremila je Općina Čađavica, a nakon zaprimljene nominacije Ministarstvo je Općini odobrilo sredstva u iznosu od 250.000 kuna, dok je preostali iznos osiguran proračunom Općine. Ukupna vrijednost projekta iznosila je 394.167 kuna. Obnova Mjesnog doma u Čađavačkom Lugu završena je po planu i u roku s 1. listopada 2018. godine.

m IMG 7828 Custom

Ovih dana, sredstvima Općine Čađavica, uređena je kuhinja u Mjesnom domu te je postavljeno centralno grijanje u cijelom domu i sanitarnom čvoru.

– Ostala nam je nabavka opreme za samu kuhinju, to je nekih pedesetak garnitura za jelo, a potom ćemo krenuti u nabavku stolova i stolica, s čime, kao i u drugim mjestima naše općine, želimo da i ovaj dom bude potpuno opremljen kako bi mještanima osigurali adekvatan prostor, i za krstitke i za karmine, ali i rođendane te sve ono što je potrebno za njihove aktivnosti, kao i aktivnosti udruga – rekao nam je načelnik općine Čađavica Mirko Rončević.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”556276″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content