FOTO Pemperove želje se ostvarile, Slatina stigla do druge uzastopne pobjede u susretu s kloštranskom Mladosti

Očito je prošlosubotnja utakmica u Suhopolju nogometašima Slatine, gdje su uvjerljivo pobijedili, bila dodatni poticaj za daljnje natjecanje.

Na svom terenu stadiona Antuna Tone Butorca svladali su goste iz Kloštra Podravskog rezultatom 3:0. Bila je ovo utakmica osmog kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica. Gostujuću mrežu načeo je Matej Potočki već u petoj minuti utakmice.

U nastavku je nekoliko gostujućih prilika uspješno neutralizirao domaći vratar Kristijan Dumenčić. Osam minuta prije odlaska na odmor prednost Slatinčana povećao je Domagoj Jendrašić zgoditkom iz kaznenog udaraca.

U drugom dijelu utakmice igralo se otvoreno s nekoliko obostranih prilika, od kojih su domaći iskoristili jednu. Konačni rezultat postavio je Domagoj Jendrašić svojim drugim pogotkom, ovog puta iz igre, u 82. minuti.

-Ponovno smo igrali desetkovani, ali smo ušli čvrsto u utakmicu, što je rezultiralo našom drugom pobjedom u nizu, u susretu s čvrstim gostima iz Kloštra Podravskog. U idućem kolu gostujemo kod neugodne Bilogore 91 u Grubišnom Polju – sretan je bio domaći strateg Damir Pemper.

Slatina – Mladost Kloštar Podravski 3:0
Igrač utakmice: Matej Potočki

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)