FOTO Pitomača doživjela drugi uzastopni poraz, Filip Škaro zapaprio svom bivšem klubu

Nakon poraza u prošlom kolu na gostovanju u Velikim Zdencima nogometaši Pitomače su očekivali da će se vratiti uspjesima u domaćoj utakmici 7. kola 4.lige Bjelovar Koprivnica Virovitica s Ferdninadovcem. U početnoj jedanaestorki nije bilo do kraja oporavljenog Valentina Paradinovića, koji je za svaki slučaj bio na klupi za pričuvne igrače. Na samom početku gosti su šokirali domaće igrače i navijače. U petoj minuti vratar Pitomače Hrvoje Zdelar ispucava jednu loptu točno na nogu Filipa Škare, koji udarcem s trideset metara dovodi Ferdinandovac u prednost. Šest minuta kasnije Škaro vara Matiju Miloša i dodaje Jurici Karanu, koji neometano loptu ubacuje u mrežu. Pitomačanima nije preostalo ništa drugo već krenuti u napad.

U 39. minuti Antonio Babec vara gostujućeg vratara Stjepana Peršića i smanjuje prednost Ferdinadovca na 2:1. Drugi dio je protekao u pritisku domaćih igrača na obranu Ferdinandovca, ali se gostujuća obrana uspješno odupirala. Najbolju priliku imao je Ivan Begović u sudačkoj nadoknadi vremena. Njegov udarac s trideset metara gostujući čuvar mreže neutralizirao je krajnjim naporima. Odličnu rolu tijekom cijele utakmice odigrao je mladi veznjak Luka Skoko, ali je to nažalost to bilo nedovoljno za osvajanje bodova. Ferdinandovac se uspješno obranio i pobijedio 2:1.

– Gosti su iskoristili dvije naše pogreške, nakon čega smo se morali vaditi. Uspjeli smo smanjiti njihovu prednost, ali zahvaljujući našoj neefikasnosti do preokreta nismo uspjeli doći. Propušteno ćemo pokušati nadoknaditi u idućem kolu na gostovanju u Daruvaru – rekao je nakon utakmice trener Pitomače Goran Bosilkovski.

Najbolji u redovima Pitomače: Luka Skoko

(www.icv.hr, mš, foto: I. Bedeković)

[g-gallery gid=”555102″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content