FOTO Viro Virovitica poražena na domaćem terenu od Vidovca 21:29, najefikasniji Janjić sa šest pogodaka

Virovitički rukometaši poraženi su u 4. kolu 1. HRL Sjever na svom terenu od ekipe Vidovca 29:21.

Unatoč želji i htjenju igrača, ekipa pod vodstvom novog trenera Tomislava Prebega nije uspjela izbjeći poraz i zasluženo je izgubila od, u ovoj utakmici boljih Vidovčana. Već sam start utakmice pokazao je da će domaći teško do bodova. Gosti iz Vidovca brzo su poveli 5:0 i tako stekli prednost koju više Virovitičani nisu uspjeli stići. Istina, boljom igrom igrači Viro Virovitice uspjeli su u dva navrata doći na minimalan zaostatak (6:7, 8:9), no snage za potpuni preokret nisu imali. Na odmor se otišlo vodstvom ekipe Vidovca 14:10.

MG 8254

U nastavku Virovitičani dolaze na zaostatak od dva gola (13:15) i ponovno ne koriste šansu za povratak u utakmicu. Sredinom drugog dijela gosti odlaze na 21:16 i tada je već bilo jasno da će iz Virovitice uzeti oba boda. Igra domaćina se u tom trenutku potpuno raspala, pa su Vidovčani do kraja bez problema došli do uvjerljive pobjede.

Strijelce domaćina predvodili su Janjić sa šest i Pandža sa pet zgoditaka, dok je kod gostiju uvjerljivo prvo ime bio Štefičar sa 10 golova.

Očito u ovom sastavu i u trenutnim okolnostima i raspoloženju ekipe Virovitičani nisu mogli bolje. Doduše liga je tek počela, puno je bodova u igri, ali ako se želi izbjeći najcrnji scenarij za još, do jučer jednu od najboljih ekipa lige, mora se puno toga promijeniti i dogoditi. Da li će se dogoditi pokazat će dani koji dolaze.

MG 8295

RK Viro Virovitica: Meter, Oluić, Okružnik 1, Dujmović, Rešetar 2, Oršulić, Pandža 5, Vilček, Štimac, Moslavac, Sreš, Crljenić 3, Janjić 6, Gašparović, Godeč 4 i Smutni. Trener: Tomislav Prebeg.

Sedmerci: Viro Virovitica 2/2, Vidovec 1/3

Isključenja: Viro Virovitica 14 minuta, Vidovec 14 minuta.

(www.icv.hr, RK Viro Virovitica)

[g-gallery gid=”555029″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content