GABRIJEL SOLAR PONOVNO BRILJANTAN Suhopolje palo na gostovanju u Grubišnom Polju s minimalnih 2:1

Na gostovanju u Grubišnom Polju nogometaši Suhopolja su prekinuli niz pozitivnih rezultata u 4. ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Poraženi su od domaće Bilogore 91′ 2:1. U prvom dijelu domaća momčad je imala više od igre i došla do prednosti od 2:0. Prvi pogodak postigao je Kristijan Brekalo u 5. minuti, a drugi Romano Antal u 14. minuti. U nekoliko navrata gostujući vratar Gabrijel Solar uspio je nadmudriti domaće napadače. Gostujućem igraču Eniju Kirinu poništen je pogodak na intervenciju pomoćne sutkinje Ivane Grčić.

U drugom dijelu u 50. minuti Enio Kirin uspijeva svojim pogotkom smanjiti domaću prednost na 2:1. Od tog trenutka do kraja utakmice bilo je malo aktivne igre. Domaći igrači su otezali igru, kako bi što prije došli do pobjede. U 62. minuti dosuđen je jedanaesterac za domaću momčad. Gostujući vratar još jednom je potvrdio svoju kvalitetu i obranio udarac Franji Jakoviću. Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao.

-Odigrali smo puno bolje nego u prošlom kolu u susretu s Mladosti iz Kloštra Podravskog, ali to ovog puta nije bilo dovoljno za bod. Vjerujem da ćemo napredovati i u idućim susretima. U subotu smo domaćini susjednoj Slatini. Za tu ćemo se utakmicu pripremati, kao i za svaku drugu. Očekujem puno gledatelja i dobar nogomet – naglasio je trener Suhopolja Tomislav Filipović.

Bilogora 91′ Grubišno Polje – Suhopolje 2:1
Najbolji u suhopoljskim redovima: Gabrijel Solar

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, T. Szabo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content