GDCK VIROVITICA Održana edukacija u Tjednu cjeloživotnog učenja za zaposlenice projekta „Pruži mi priliku“

Drugu godinu za redom GDCK Virovitica ponovo se uključilo u nacionalni program Tjedan cjeloživotnog učenja. Riječ je o nacionalnoj obrazovnoj kampanji u kojoj se popularnim temama i praktičnim sadržajima nastoji podići svijest o obrazovanju odraslih.

Edukacija pod nazivom “Emocionalna pismenost“ namijenjena je zaposlenicama koje se u sklopu projekta „Pruži mi priliku“ kroz program “Zaželi – Program zapošljavanja žena” svakodnevno susreću s različitim vrstama emocija svojih korisnika. Kroz predavanje zaposlenice na projektu upoznale su se s pojmom i vrstama emocija, kako ih kontrolirati u poslu i svakodnevnom životu, s posebnim naglaskom na kontrolu ljutnje. Edukaciju je vodila ravnateljica Poslovnog učilišta Eduka plus Jasna Per – Kožnjak, prof. psiholog i psihoterapeut.

Ispred organizatora GDCK Virovitica, koordinatorica projekta Željka Francetić zahvalila je Jasni Per – Kožnjak na održanoj edukaciji koja će sigurno pomoći našim zaposlenicama da se lakše snađu u svakodnevnoj komunikaciji s korisnicima projekta. (ck-gdck-virovitica.eu)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content