Gradonačelnik Ivica Kirin u posjet primio članove HVIDR-e Virovitica i čestitao im na iznimnom uspjehu na SŠNIDOR-u

Prigodom osvojenoga drugoga mjesta, danas (četvrtak) gradonačelnik Ivica Kirin na svečanom prijemu ugostio je članove HVIDR-e Virovitica koji su nastupali kao dio ekipe Zajednice udruga HVIDR-a Virovitičko-podravske županije, na ovogodišnjem 25. Svehrvatskom športskom natjecanju invalida Domovinskog rata u Makarskoj. Naime, županijska HVIDR-a ponosno je već četvrti put zaredom obranila naslov viceprvaka te na taj način doprinijela promociji Virovitičko-podravske županije i Grada Virovitice.

– Htio bih čestitati svim dečkima koji su osvojili odličje već četvrti puta po redu na SŠNIDOR-u što uvelike govori o konstantnosti rada Udruge. HVIDR-a Grada Virovitice i HVIDRA-a VPŽ jedne su od najaktivnijih udruga na području Hrvatske, to se vidi iz brojnosti registriranih članova. Iz toga razloga u planu su projekti kojima će se, u suradnji s HVIDR-om VPŽ nastojati pokrenuti rekreativni šport, osobito preko veterana – rekao je gradonačelnik Kirin te dodao kako smo ušli u kolotečinu života u kojoj su ljudi bazirani na svoje kuće bez želje da izađu van i međusobno se druže.

IMG 20191031 090545 Medium

O ovom iznimnom uspjehu, na početku prijema govorio je predsjednik virovitičke HVIDR-e Mirko Poljanac ističući veliku zaslugu svih natjecatelja.

– Ova medalja dokaz je da se vrednuje iznimno zalaganje, požrtvovnost, profesionalnost i disciplina cijele ekipe. Srebrna medalja itekako je očekivana jer je ispred nas svake godine samo Grad Zagreb koji naravno može okupiti veliki broj natjecatelja i napraviti jaku konkurenciju. Našoj ekipi srebro ima sjaj zlata, no svakako ćemo se nastaviti truditi ne bi li postigli ukupno prvo mjesto. Ako je suditi po dosadašnjim uspjesima i volji natjecatelja, ništa nije nemoguće, a to ćemo dokazati već možda na prvom idućem natjecanju – rekao je Mirko Poljanac. (www.icv.hr, lmh)

IMG 20191031 090847 Medium

[g-gallery gid=”560583″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content