GROFOVI UPECALI TRI BODA U ČAZMI Domaću momčad načeo Enio Kirin, posao završio Tomislav Filipović

Nogometaši Suhopolja otputovali su na gostovanje u Čazmu s nadom da se kući mogu vratiti neporaženi. Bila je to utakmica osmog kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Sredinom prvog dijela igre Suhopoljčani su postigli dva zgoditka. U 22. minuti goste u prednost doveo je mladi Enio Kirin, a četiri minute kasnije prednost je udvostručio trener-igrač Tomislav Filipović. U posljednjih nekoliko minuta prvog dijela gosti su prosuli svoju prednost. U tri minute primili su dva pogotka, te se na odmor otišlo rezultatom 2:2.

Nastavak utakmice donio je otvorenu igru u kojoj su gosti iz Suhopolja stvorili nekoliko odličnih prilika, od kojih je iskusni Tomislav Filipović jednu u 77. minuti efektno iskoristio i postigao svoj drugi, ujedno i gostujući pobjednički pogodak.

-Uspjeli smo odigrati kvalitetnu utakmicu, što je na kraju rezultiralo s tri osvojena boda. Nadam se da ćemo treningom i daljnjim radom nastaviti s dobrim rezultatima i u nastavku prvenstvenog natjecanja. U idućem kolu pred našim navijačima igramo s čvrstom momčadi Dinama iz Predavca te ćemo se morati dobro potruditi za pozitivan rezultat – zadovoljan postignutim bio je trener-igrač Suhopolja Filipović.

Čazma – Suhopolje 2:3
Igrač utakmice: Tomislav Filipović

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)