KINO SLATINA Ne propustite legendarnog Schwarzeneggera u novoj akciji, Terminator se vratio na veliko platno!

Ovog vikenda uživajte u izvrsnim filmovima u Kinu Slatina. Na rasporedu su:

PROGRAM VELIKE DVORANE

OBITELJ ADDAMS – SINK
-animirani

četvrtak, 31.10. u 18:00
subota, 02.11. u 18:00
nedjelja, 03.11. u 18:00

Ako ste mislili da je vaša obitelj čudna, razmislite još jednom. Pred vratima je jedna od najčudnijih, najneobičnijih i najstrašnijih obitelji svih vremena – obitelj Addams. Ovog listopada u kina dolazi animirana obiteljska komedija koja prikazuje zgode i nezgode slavne obitelji.

Animiranu komediju su režirali Conrad Vernon i Greg Tiernan a temelji se na likovima koje je stvorio američki karikaturist Charles Addams, poznat po svojim izuzetno mračnim i jezovitim likovima.

Morticia Addams je vrlo odana mužu i djeci, te je svojevrsno blijedo ljepilo koje drži obitelj na okupu. Zlobni ali dobar Gomez Addams je strastveno zaljubljen u svoju suprugu te se jako uzrujava oko problema koje najčešće sam zakuha. Njihova kći Wednesday Addams je sjajna ali uvijek loše raspoložena teenegerka koja ima dugu pletenu kosu i specifičan smisao za humor. Desetogodišnjak Pugsley Addams obožava upadati u probleme. Ujak Fester odnosno Fester Addams je veseljak dobre naravi koji je neprekidno u sukobu s zakonom.

Obitelj Addams ulazi u sukob se Margaux Needler, lokalnom TV zvijezdom koja se bavi uređivanjem domova, te se pod svaku cijenu želi riješiti Addamsovih iz svojeg susjedstva. Nevolja nikada ne dolazi sama pa Addamsovima u goste dolazi bliža i šira obitelj što dodatno šokira Margaux i lokalno stanovništvo.

ZANIMLJIVOST: Obitelj Addams se prvi puta pojavljuje u obliku stripa 1938. godine. O obitelji Addams snimljeno je nekoliko filmova i serija, a možda je nepoznatiji istoimeni igrani film iz 1991. godine u kojem glavne uloge tumače Angelica Huston, Raul Julia, Christina Ricchi, Christopher Lloyd te Jimmy Workman.

Cijena ulaznice: 20 kuna

TERMINATOR: MRAČNA SUDBINA
-akcija, avantura, SF

četvrtak, 31.10. u 20:00
subota, 02.11. u 20:00
nedjelja, 03.11. u 20:00

Prošlo je 35 godina od prikazivanja prvog Terminatora, a u novom nastavku gledamo legende iz prvog filma. Serijal se vraća korijenima, ali ima i suvremenu senzibilnost baziranu na kolektivnoj anksioznosti oko umjetne inteligencije.

Prva dva filma o Terminatoru su se bavila tjeskobom o strojevima iz budućnosti i prihvaćanjem istih u fantastičnom kontekstu. Ideja ovog filma je predstaviti priču koja ima smisla u sadašnjosti.

Puno toga čini se kao prognoza jer postaje realnost svijeta u kome živimo.

Cijena ulaznice: 25 kuna

(www.icv.hr, POU Slatina, video: youtube)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content