Kriminalistički triler “Joker” i romantična komedija “Godina vjenčanja” ovog vikenda u Kinu Slatina

Ovog vikenda uživajte u izvrsnim filmovima u Kinu Slatina. Na rasporedu su:

PROGRAM VELIKE DVORANE

GODINA VJENČANJA
-romantična komedija

petak, 04.10. u 19:00
subota, 05.10. u 19:00
nedjelja, 06.10. u 19:00

Mara je bezbrižna 27-godišnjakinja s težnjom da postane fotograf. Na Tinderu upoznaje momka po imenu Jake te s njim razvije neočekivanu vezu. Stvari idu dobro sve dok ne počnu dolaziti pozivnice za vjenčanje što je za Maru noćna mora, ali Jake je oduševljen. U masi pozivnica zajdnički odlučuju na kojim vjenčanjima će prisustvovati te kreću u zajedničku avanturu gostovanja na vjenčanjima. Kako sezona vjenčanja počinje, Mara na vjenčanjima pronalazi inspiraciju za njene fotografije. Kroz godinu, i gosotvanju na ček sedam vjenčanja, veza Mare i Jakea se produbljuje te je Jake zaprosi. Iako Mara pristaje na prosidbu, nije u potpunosti sigurna u svoju odluku, što dovodi do raspada veze. U početku Mara misli da je bolje samoj, ali onda shvati što je izgubila. Jake je krenuo dalje i izugradio je nov život te Mara konačno počinje razvijati svoju strast prema fotografiranju. Na jednom od sljedećih vjenčanja Mara priznaje da još uvijek voli Jakea te počinju iznova.

Cijena ulaznice: 25 kuna

JOKER
-kriminalistički triler

petak, 04.10. u 21:00
subota, 05.10. u 21:00
nedjelja, 06.10. u 21:00

Ovo je neispričana, samostalna priča o jednom od najpoznatijih i najozloglašenijih negativaca. Joker je izmišljeni lik, supernegativac koji se pojavljuje u DC stripovima. Kroz svoja stripovska pojavljivanja, Joker je prikazan kao visoko inteligentan kriminalac čija je karakterizacija varirala tijekom različitih razdoblja. Redateljevo istraživanje Arthura Flecka (Phoenix), čovjeka kojeg je društvo odbacilo, nije samo studija o karakteru, već puno više od toga.

Uz Phoenixa, u ostalim su ulogama: dobitnik nagrade Oscar® Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy, Marc Maron, Bill Camp, Glenn Fleshler, Shea Whigham, Brett Cullen, Douglas Hodge i Josh Pais. Za režiju i produkciju je zaslužan nominiran za nagradu Oscar® Todd Phillips, tvorac trilogije Mamurluk.

Cijena ulaznice: 25 kuna

(www.icv.hr, POU Slatina, video: youtube)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content