LAVICE PORAŽENE U SESVETAMA Još jedna simultanka Tamare Hudoletnjak nedovoljna za bodove

Virovitičke Lavice odlično su otvorile utakmicu 4. kola 1. hrvatske ženske rukometne lige.

Vodile su u tri navrata sa zgoditkom prednosti i tu su prednost imale priliku povećati. Odjednom su stale i prepustile kontrolu utakmice domaćim rukometašicama, koje stvaraju zalihu od tri zgoditka prednosti.

Virovitičanke se ponovno bude došavši do egala 10:10. Nakon toga su po drugi put posustale. Sesvečanke udarcima s vanjskih pozicija dolaze do rezultata 20:16, s kojim se odlazi na odmor.

U drugom dijelu igračice 1234 Virovitice u nekoliko navrata dolaze do tri gola zaostatka, ali u prijelomnim trenucima, što zbog svojih, a što zbog pogrešaka mladog sudačkog para, ne uspijevaju dovesti utakmicu u neizvjesnost.

U posljednjoj četvrtini utakmice domaće igračice stvaraju šest pogodaka prednosti, ali u posljednjih nekoliko minuta virovitičke Lavice ublažile su poraz na konačnih 35:30. Još jednom se pokazalo da prva violina virovitičkog prvoligaša Tamara Hudoletnjak ne može “sama”. U ovoj je utakmici postigla 17 golova.

ŽRK 1234 Virovitica: Marija Devald, Martina Majkovčan (4+0), Iva Biuk (5+0), Tamara Hudoletnjak 17 (5), Nika Deskar 5 (2), Tena Mioč Cabadaj 4, Ivana Kirin 2, Lukrecia Veršec 1, Lea Zupčić 1, Elena Bardić, Nadia Dujmović, Marija Medved, Ana Blažev i Andrijana Miklić. Trener: Vladimir Gašparac.

Sedmerci: 9 (7)

Isključenja: 12 minuta (Veršec i Deskar po 4 minute, Kirin i Hudoletnjak po 2 minute).

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)