LJUBAV DJECI PRIJE SVEGA Virovitička knjižnica i Društvo “Naša djeca” u povodu Dječjeg tjedna održali radionicu za djecu

U povodu Dječjeg tjedna, u suradnji Društva “Naša djeca” Virovitica i Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica volonterke DND-a, učiteljice Dunja Talijanac i Ana Milković Jovanović, održale su radionicu za djecu pod nazivom “To sam ja”. U radionici su sudjelovali učenici 2. razreda Katoličke osnovne škole.

FB IMG 1571070033514

– Učenici su igrom „Tko ima“ shvatili da pripadaju u različite skupine odjednom te da se pripadnost skupinama vremenom mijenja. Izradili su cvjetiće od kolaža na koje su pisali što vole na sebi i svoje vrline. Time su razvijali samopouzdanje i pozitivnu svijest o sebi i drugima te su se međusobno bolje upoznali. U zadnjoj aktivnosti učenici su izrezali listove na koje su napisali što na sebi ne vole i što trebaju popraviti. Važno je osvijestiti i svoje negativne osobine te ih prihvatiti da su dio nas, ali svatko od nas svoje negativne osobine može pretvoriti u pozitivne osobine – rekla je voditeljica radionice Ana Milković Jovanović. (www.icv.hr)

FB IMG 1571070028575

FB IMG 1571070038485

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content