Ministarstvo poljoprivrede dodijelilo sredstva za Dječji vrtić u Čađavici, evo kako napreduju radovi

Ravnateljica Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Matilda Copić donijela je Odluku o dodjeli financijskih sredstava Općini Čađavica u iznosu 6.831.497,18 kuna za izgradnju dječjeg vrtića. Riječ je o jednom od 11 dječjih vrtića koji se grade na području Virovitičko-podravske županije i financiraju se sredstvima Ministarstva poljoprivrede.

Radovi na vrtiću počeli su u svibnju, a završetak je predviđen krajem sljedeće godine. S obzirom na to da će se vrtić nalaziti uz Osnovnu školu Davorin Trstenjak Čađavica, imat će sve popratne sadržaje za tri dobne skupine, od vanjskog igrališta do opreme unutar vrtića.

Radove na budućem dječjem vrtići u Čađavici, koji bi trebali biti završeni krajem sljedeće godine, obišli smo sa općinskim načelnikom Mirkom Rončevićem, koji je rekao da radovi teku po planu.

– Nakon postavljanja ploče u tijeku su pripremni radovi za postavljanje krovnih greda, a potom će ići krov na jedan dio vrtića, a drugi će biti ravnog krovišta. Sljedeće godine ćemo uz vrtić urediti i sa novim spravama opremiti dječje igralište, koje će koristiti i vrtićarci i učenici Osnovne škole Davorin Trstenjak – istaknuo je načelnik Rončević. (www.icv.hr, adf)

[g-gallery gid=”554674″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content