“OCAT I SIN” ODUŠEVILI VIROVITICU Zlatan Zuhrić Zuhra i Tin Sedlar čak dva puta u jednom danu napunili virovitičko kazalište

Očekivano izvrsnu komediju “Ocat i sin” na virovitičke kazališne daske u nedjelju su donijeli veteran kazališnog humora Zlatan Zuhrić Zuhra i Tin Sedlar, član Studija Smijeha. Virovitičanima su priredili 80-ak minuta neprestanog smijeha, i to čak u dva termina. Kazalište Virovitica zbog velikog interesa za originalni termin u 20 sati, organizirala je i još jedan termin u 17:30, a u oba, kazališna dvorana je bila dupkom puna.

U ovoj komediji vidi se generacijski jaz oca i sina, nešto u čemu se svi možemo prepoznati. Otac Marko predstavlja stariju generaciju i teži sigurnijim metodama, a sin Žarko je tipičan primjer modernog dečka koji voli sve što vole mladi. Nakon što je majka otišla na seminar, Marko je isplanirao cijeli dan u druženju sa sinom, no Žarko ima druge planove jer se sprema na spoj. Tako ponosni otac koristi sve svoje moći kako bi sina pripremio za susret s djevojkom na najbolji mogući način. Upravo su te pripreme i savjeti prepuni humora nebrojeno puta bili nagrađeni glasnim smijehom i aplauzom virovitičke publike. (www.icv.hr, ml)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content